PocketBook Viva – plná farebná škála a všetky zvukové funkcie, ktorými môže disponovať čítačka e-kníh

19. decembra 2022

Spoločnosť PocketBook predstavuje PocketBook Viva, prvú farebnú čítačku e-kníh v Európe s prelomovým displejom E Ink GalleryTM 3. Inovatívny 8-palcový displej dokáže zobraziť plnú farebnú škálu, preto si na tomto k očiam šetrnom displeji E Ink môžete vychutnávať farebný obsah, ktorý je vykreslený jasnejšie ako kedykoľvek predtým.

PocketBook Viva zaujme aj zabudovaným reproduktorom a funkciou prevodu textu na reč, ochranou proti vode IPX8 a adaptívnym osvetlením SMARTlight. Zariadenie je tiež vybavené výkonným štvorjadrovým procesorom a 64 GB pamäťou, do ktorej si môžete uložiť zbierku tisícok kníh. PocketBook Viva so svojím ultramoderným dizajnom s bočnými ovládacími tlačidlami a dokonalou ergonómiou predstavuje čítačku e-kníh, ktorá inšpiruje k čítaniu na prvý pohľad a dotyk.

Farebná čítačka PocketBook Viva sa objaví na pultoch obchodov koncom prvého štvrťroka 2023 za cenu len 599 EUR. Nastal čas otvoriť novú stránku čítania e-kníh vo farbe!

Zoznámte sa s najfarebnejším displejom E Ink Gallery 3

PocketBook Viva je prvá čítačka e-kníh v Európe, ktorá je vybavená revolučným farebným displejom E Ink Gallery 3. Každý jeden pixel je vyplnený farebnými pigmentmi, čím sa dosiahnu bohatšie a sýtejšie farebné kombinácie. E Ink Gallery 3 bol vytvorený na základe nového prístupu bez použitia technológie Color Filter Array, čo umožňuje zobrazenie plnej farebnej škály. Farebný aj čiernobiely obraz majú teraz rovnaké vysoké rozlíšenie 1440 × 1920 a 300 PPI.

Inovatívny farebný displej E Ink Gallery 3 má všetky jedinečné vlastnosti a optické charakteristiky klasického displeja E Ink, preto je čítačka e-kníh mimoriadne energeticky účinná a šetrná k zraku. Navyše, technológia E Ink ComfortGazeTM teraz umožňuje znížiť účinok „modrého svetla“ na oči používateľa.Technológia osvetlenia ComfortGaze znižuje pomer modrého svetla (BLR) až o 60 percent v porovnaní s predchádzajúcou generáciou osvetlenia, čo prináša ďalší komfort a ochranu.

8-palcový displej veľkosti knihy je dokonale vhodný pre každý obsah: od bežných kníh až po farebné komiksy, časopisy alebo dokumenty s grafmi a tabuľkami.

Funkcia SMARTlight umožňuje používateľom nastaviť nielen jas, ale aj teplotu farieb displeja, pričom si môžu zvoliť teplý alebo chladný tón osvetlenia.

Zabudovaný reproduktor a mnoho ďalších zvukových funkcií

PocketBook Viva je ideálnou čítačkou e-kníh pre fanúšikov audiokníh: podporuje 6 zvukových formátov, má zabudovaný reproduktor, bluetooth a funkciu prevodu textu na reč.

Stačí stlačiť tlačidlo Prehrať a audioknihu si môžete užívať kedykoľvek, kdekoľvek a nepotrebujete k tomu žiadne ďalšie zariadenia. Čítačka e-kníh je vybavená funkciou bluetooth verzie 5.2, takže sa dá rýchlo prepojiť s bezdrôtovými slúchadlami, reproduktormi alebo inými zvukovými systémami. S funkciou prevodu textu na reč dokáže čítačka e-kníh nahlas prečítať ľubovoľný textový súbor s prirodzene znejúcimi hlasmi, čím ho zmení na audioknihu.

Estetická dokonalosť a ergonómia

PocketBook Viva je skutočným umeleckým dielom, ktoré v sebe spája rafinovanú eleganciu, premyslenú ergonómiu a pohodlie, ktoré sú veľmi dôležité pri každodennom používaní. Napriek veľkému displeju zostáva čítačka e-kníh ľahká a kompaktná. Bočné ovládacie tlačidlá umožňujú maximálne pohodlné držanie a ovládanie zariadenia. A vďaka snímaču zrýchlenia, ktorý automaticky otočí obrazovku, je čítačka e-kníh rovnako dokonale pohodlná pre ľavákov aj pravákov.

Ochrana proti vode IPX8

Čítačka e-kníh PocketBook Viva je chránená pred vplyvom vody ochranou stupňa krytia IPX8. To znamená, že čítačka e-kníh bez akýchkoľvek škodlivých dôsledkov odolá ponoreniu do sladkej vody do hĺbky 2 metrov až na 60 minút. Ochrana proti vode poskytuje používateľom väčšiu istotu, keď ich zastihne dážď alebo keď relaxujú so svojou obľúbenou knihou vo vani.

Štvorjadrový procesor a iné funkcie PocketBook Viva:

  • 64 GB zabudovanej pamäte – na veľkú knižnicu, ktorú máte vždy poruke;
  • Rekordný počet formátov bez konverzie – PocketBook Viva podporuje 23 formátov (19 knižných a 4 grafické formáty) vrátane komiksových formátov;
  • Podpora 6 formátov audiokníh – môžete počúvať zvukové súbory vo formátoch M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 a MP3.ZIP;
  • Výkonný štvorjadrový procesor;
  • Dvojpásmové Wi-Fi a cloudové služby PocketBook – na synchronizáciu s inými zariadeniami a pohodlné spravovanie knižnice;
  • Veľké množstvo slovníkov – okrem 11 predinštalovaných jazykových kombinácií majú používatelia k dispozícii 42 kombinácií na bezplatné stiahnutie.

PocketBook Viva – plná farieb, plná superschopností!

späť
Aa HD