Bestselery PocetBook sú medzi finalistami súťaže Najlepšia čítačka elektronických kníh za rok 2019

22. marca 2020

Slovenská prestížna súťaž Produkt roku si všimla dva bestsellery značky PocketBook. Modely PocketBook Touch Lux 4 a PocketBook InkPad 3 sa stali finalistami v kategórii Najlepšie Čítačky elektronických kníh roku 2019.

„Produkt roku“ je každoročná súťaž slovenských najpopulárnejších značiek na portáli Heureka, ktorý predstavuje jeden z najväčších prostriedkov na porovnávanie cien tovarov a služieb Európe. Cena je zameraná na ocenenie najpopulárnejších a najžiadanejších značiek na základe preferencií spotrebiteľov na Slovensku. „Produkt roku“ je preto hodnotením tovarov zo strany tých najnezávislejších porotcov – používateľov.

Spomedzi finalistov môžeme spomenúť model PocketBook Touch Lux 4 – štýlová 6-palcová čítačka e-kníh, ktorá má všetko potrebné na pohodlné čítanie kdekoľvek a kedykoľvek. Zariadenie disponuje dotykovým displejom E Ink Carta™ s rozlíšením HD a predným osvetlením. Je neuveriteľne kompaktné a ľahké: vďaka hmotnosti len 155 g a rozmerom 161,3 × 108 × 8 mm sa čítačka e-kníh jednoducho zmestí aj do vrecka džínsov.

Ďalšia čítačka e-kníh spomedzi finalistov, PocketBook InkPad 3, poskytuje ešte viac možností vďaka 7,8-palcovej obrazovke, podpore zvuku a funkcii SMARTlight, ktorá automaticky upravuje jas a teplotu farieb obrazovky podľa denného času a biorytmu človeka.

Spoločnosť PocketBook sa neúnavne snaží o vývoj na poli elektronického čítania. Čítačky e-kníh vždy vyniknú dokonalým dizajnom, najnovšími technológiami a maximálnym komfortom pre zanietených slovenských čitateľov.

späť
Aa HD