Video: PocketBook a E Ink o farebnom displeji ePaper a novej 7,8-palcovej čítačke InkPad Color

19. februára 2021

Pozrite si naše nové video, v ktorom PocketBook a E Ink odpovedajú na otázky o farebnom displeji ePaper a novej dlho očakávanej farebnej čítačke e-kníh s novou 7,8-palcovou obrazovkou E Ink Kaleido™ Plus (E Ink new Kaleido™).

PocketBook InkPad Color je ďalším veľkým krokom vo vývoji čítania e-kníh vo farbe. História farebných zariadení PocketBook sa začala v roku 2013, keď bola uvedená jedinečná čítačka PocketBook Color Lux s obrazovkou E Ink Triton™. Potom, o 7 rokov neskôr, v roku 2020, spoločnosť PocketBook ako prvá v Európe uviedla 6-palcovú čítačku e-kníh PocketBook Color s obrazovkou E Ink Kaleido™. Inšpirovaná svojím úspechom uviedla spoločnosť PocketBook na začiatku roku 2021 InkPad Color – prvú farebnú čitačku e-kníh s veľkou 7,8-palcovou obrazovkou, založenou na vynovenej technológii E Ink Kaleido™ Plus (E Ink new Kaleido™).

V spoločnom videu PocketBook a E Ink sa zástupcovia týchto spoločností podelia o tajomstvá nového výrobku, porozprávajú o vývoji farebných obrazoviek E Ink a budú odpovedať na otázky Good e-Reader, známeho blogu o e-čítaní.

späť
Aa HD