Firmvér 6.0 pre PocketBook Touch Lux 4: objavte nové možnosti svojej čítačky e-kníh

21. mája 2020

Predstavujeme vám obrovskú aktualizáciu pre PocketBook Touch Lux 4: firmvér verzie 6.0 si už môžete nainštalovať do svojej čítačky e-kníh. Nový softvér zmení dizajn hlavnej ponuky a aplikácií, pridáva knižný formát EPUB3, aktualizuje online kníhkupectvo* a zjednodušuje postup autorizácie v rámci rôznych online služieb.

PocketBook Touch Lux 4 je jedným z našich bestsellerov, ktorý v sebe spája nízku hmotnosť a eleganciu s vysokým výkonom a bohatými funkciami. Ide o tretí model spoločnosti, ktorý dostáva najnovší firmvér 6.0. Doteraz sa aktualizácia sprístupnila modelom čítačiek e-kníh PocketBook InkPad 3 Pro a PocketBook Touch HD 3.

Spomedzi hlavných inovácií, ktoré sú súčasťou firmvéru 6.0, by sme radi upozornili na nasledovné:

  • Ďalší knižný formát – firmvér 6.0 umožňuje na čítačke e-kníh PocketBook Touch Lux 4 otvárať súbory EPUB3. Inými slovami bude zariadenie po aktualizácii softvéru podporovať rekordný počet formátov: 20 knižných a 4 grafické.
  • Aktualizácia používateľského rozhrania aplikácií – firmvér 6.0 mení dizajn aplikácií tak, aby boli modernejšie. Nový vzhľad dostanú aj karty kníh, oznámenia, ovládacie panely či panely aplikácií.
  • Aktualizované kníhkupectvo* – viac možností online nakupovania, moderné rozhranie a precízna navigácia. Nakupovanie kníh online nebolo nikdy jednoduchšie a rýchlejšie. Upozorňujeme, že obchod Bookland je k dispozícii aj naďalej a otvoriť ho možno prostredníctvom webového prehliadača. Okrem toho sa používateľ môže zaregistrovať do nového obchodu PocketBook použitím prihlasovacích údajov z obchodu Bookland. V tomto prípade sa knihy automaticky cez PocketBook Cloud presunú do účtu novej knižnice.
  • Vďaka novému dizajnu je hlavná ponuka čítačky e-kníh ešte viac používateľsky prívetivá. Používateľ má možnosť konfigurácie domovskej obrazovky, môže si pridávať ikony potrebných aplikácií, spravovať si zoznam odporúčaní a pod.
  • Vďaka novému firmvéru došlo k zjednodušeniu a vylepšeniu systému overenia v rôznych online službách. Jeden účet môžete využiť na používanie PocketBook Cloud, PocketBook Store a ďalších značkových služieb. Okrem toho sa môžete jednoducho prihlásiť naskenovaním QR kódu cez smartfón v mobilnej aplikácii PocketBook Reader.
  • Prechod z režimu spánku je ešte rýchlejší.
  • Písanie v režime ručného písania bude ešte pohodlnejšie, pretože došlo k vylepšeniu plynulosti procesu písania.

Snažíme sa robiť všetko pre to, aby sa vám čítalo čo najpohodlnejšie, a preto nezabudnite pristúpiť k aktualizácii PocketBook Touch Lux 4, čím vašej obľúbenej čítačke e-kníh sprístupníte nové možnosti.

*pre čítačky e-kníh s kníhkupectvom Bookland.

späť
Aa HD