Top 5 e-readers of 2021: do tohto prestížneho rebríčka sa naraz dostali dva modely PocketBook

10. decembra 2021

PocketBook InkPad Color a PocketBook InkPad Lite – tieto dva modely boli zaradené do rebríčka najlepších 5 čítačiek e-kníh za rok 2021, Top 5 e-readers of 2021, podľa Goodereader.com, jedného z najuznávanejších online časopisov v anglickom jazyku o elektronickom čítaní.

Zariadenia PocketBook vždy vynikali svojimi inováciami a jedinečným súborom funkcií, ktoré používateľom poskytujú dokonalý zážitok z čítania. To si všimli aj autori z časopisu Goodereader, ktorí divákom odporúčajú prvú farebnú čítačku e-kníh s veľkou obrazovkou E Ink Kaleido ™ Plus, ako aj cenovo najdostupnejšiu čítačku e-kníh s jedinečnou 9,7-palcovou uhlopriečkou.

Piate miesto v rebríčku Top 5 e-readers of 2021 si vyslúžil model PocketBook InkPad Color. Recenzent vzdáva hold inovatívnej farebnej obrazovke E Ink Kaleido ™ Plus, ktorá je ideálna na čítanie komiksov, manga, grafických románov a súborov PDF.

Ďalšia novinka od PocketBook sa v rebríčku umiestnila na treťom mieste. Hovoríme o čítačke e-kníh InkPad Lite, ktorá bola uvedená na trh na jeseň. Prvé čo vás na tomto modeli upúta, je jeho veľká obrazovka a aktualizovaný dizajn s bočnými ovládacími tlačidlami. Zariadenie zaujme aj svojou cenou – PocketBook InkPad Lite je cenovo najdostupnejšia čítačka e-kníh s 9,7-palcovou obrazovkou.

PocketBook pravidelne poteší čitateľov na celom svete novými modelmi, ktoré sa líšia nielen názvom, ale aj jedinečnými technológiami, funkciami, veľkosťami obrazoviek a podobne. Výnimkou nebol ani rok 2021, a to, že sa do prestížneho rebríčka od Goodereader naraz prebojovali až dva modely PocketBook, je skvelým dôkazom popularity a relevancie značky.

Celú recenziu Top 5 e-readers of 2021 od časopisu Goodereader si môžete pozrieť tu.


späť
Aa HD