Firmvér 6.0 pre PocketBook InkPad 3 Pro – veľká vizuálna aktualizácia

8. mája 2020

Dlhoočakávanú verziu firmvéru 6.0 pre čítačky e-kníh PocketBook InkPad 3 Pro si už možno nainštalovať. Používatelia v nej nájdu niekoľko príjemných aktualizácií: nový dizajn hlavnej ponuky a aplikácií.Odteraz čítačka e-kníh podporuje ešte viac formátov, medzi ktoré pribudol formát EPUB3. Možno si teda vybrať z už 20 formátov kníh bez nutnosti ich konverzie.

Každá aktualizácia softvéru zo strany PocketBook je koncipovaná tak, aby čítanie e-kníh ešte viac spríjemnila a spohodlnila. Produkty spoločnosti pravidelne dostávajú nové funkcie a možnosti, vďaka čomu bude vaša čítačka aktuálna ešte aj po niekoľkých rokoch od kúpy. Nový firmvér 6.0 prináša do PocketBook InkPad 3 Pro nasledujúce aktualizácie:

  • Nový dizajn hlavnej ponuky: pridaný zoznam odporúčaní s vybratými knihami (najnovšie romány, bestsellery). Pribudla tiež možnosť osobnej konfigurácie domovskej obrazovky čítačky e-kníh: používateľ si môže pridávať ikony aplikácií, aktivovať či deaktivovať odporúčania a pod.
  • Aktualizácia dizajnu aplikácie: firmvér verzie 6.0 mení grafické používateľské rozhranie aplikácie spolu s oznámeniami, ovládaním a panelmi aplikácie. Samostatne upozorňujeme na ešte komplexnejší dizajn aplikácie Music Player na počúvanie audiokníh.
  • Čítačky e-kníh PocketBook odteraz dokážu zobraziť ďalší knižný formát – EPUB3. InkPad 3 Pro tak aktuálne podporuje 20 knižných, 4 grafické a 3 zvukové formáty, čo je pri takýchto zariadeniach skutočný rekord.
  • Systém autorizácie je odteraz ešte pohodlnejší. Vďaka novému firmvéru odteraz môžete využívať jeden účet na prihlásenie sa do PocketBook Cloud, PocketBook Store a do iných značkových služieb. Možnosť autorizácie účtov existuje aj prostredníctvom skenovania QR kódu v mobilnej aplikácii PocketBook Reader smartfónu.
  • Čítačka e-kníh bude ešte rýchlejšia. Inštaláciou firmvéru 6.0 pozitívne ovplyvníte výkon PocketBook InkPad 3 Pro: zariadenie sa rýchlo prebudí z režimu spánku, dotykový panel bude reagovať ešte lepšie a písanie v režime písania rukou bude ešte plynulejšie.

Zoznam aktualizácii však prirodzenie nie je úplný, a preto si stiahnite firmvér verzie 6.0 a užite si nové funkcie obľúbeného modelu PocketBook InkPad 3 Pro na vlastnej koži.

Firmvér 6.0 bol skôr sprístupnený pre čítačky e-kníh PocketBook Touch HD 3. Čoskoro aktualizáciu vydáme aj pre ďalšie najnovšie modely PocketBook.

späť
Aa HD