PocketBook InkPad X – majstrovské dielo v oblasti elektronického čítania s 10-palcovou obrazovkou

8. októbra 2019

PocketBook s hrdosťou oznamuje uvedenie svojej dlho očakávanej čítačky elektronických kníh s veľkou, 10,3-palcovou obrazovkou – PocketBook InkPad X. Nech čítate čokoľvek – knihu, noviny, časopis, komiks alebo odbornú literatúru – táto obrovská obrazovka vám poskytne neuveriteľnú používateľskú skúsenosť. Aj keď váži len 300 g, nová čítačka je vybavená aj funkciou SMARTlight a zvukovým výstupom.

Rozširovanie čitateľských obzorov

Čítačka PocketBook InkPad X je vybavená 10,3-palcovou HD obrazovkou s rozlíšením 1404 × 1872, čo z nej robí ideálne zariadenie na čítanie akéhokoľvek typu obsahu: kníh, digitálnych verzií novín a časopisov, komiksov, vedeckých publikácií a dokonca aj hudobných listov. Na InkPad X vidí používateľ na jednej stránke ešte viac textu bez toho, aby musel zmenšiť veľkosť písma. A navyše, vďaka technológii E Ink Carta™ sú optické charakteristiky obrazovky takmer identické s bežnou papierovou stránkou.

SMARTlight, aby ste mohli čítať kedykoľvek chcete

Čítačka PocketBook InkPad X je navrhnutá tak, aby sa mohla aktívne používať v akúkoľvek dennú či nočnú hodinu. Technológia SMARTlight poskytuje maximálny čitateľský komfort vo všetkých svetelných podmienkach, pretože automaticky upravuje jas a farebnú teplotu obrazovky. Jas a farebný odtieň môžete zmeniť aj bez toho, aby ste sa pohľadom odtrhli od stránky: stačí potiahnuť prstom po boku displeja. Používatelia si tiež môžu uložiť šablóny nastavenia obrazovky pre prípadné použitie v budúcnosti.

32 GB pamäte znamená kolosálnu knižnicu

PocketBook InkPad X obsahuje masívnych 32 GB vnútornej pamäte. Len si predstavte, koľko textových súborov a obrázkov sa vám zmestí do elektronickej knižnice! PocketBook InkPad X môže napríklad uchovávať až 15 000 kníh bez ilustrácií vo formáte EPUB. Aj keď si budete sťahovať súbory PDF časopisov a novín, ako aj komiksy vo formáte CBR a CBZ, úložisko čítačky umožňuje uchovávanie približne 10 000 súborov (skutočné množstvo obsahu závisí od veľkosti a vlastností jednotlivých načítaných súborov). Čítačka vám rozhodne poskytne dostatočný priestor na uchovávanie vašej obľúbenej kolekcie audiokníh.

Audioknihy a hudba na PocketBook

Počúvanie audiokníh má v porovnaní s tradičným čítaním niekoľko nesporných výhod. Patrí medzi ne možnosť vykonávať počas počúvania knihy iné činnosti (napríklad šoférovať!). Čítačka PocketBook InkPad X je vybavená rozhraním Bluetooth a prehráva audioknihy a iné audio súbory vo formáte MP3, M4B a OGG. To znamená, že môžete počúvať hudbu bez toho, aby ste sa odtrhli od svojho obľúbeného románu. Prevod textu na reč predstavuje ďalšiu užitočnú funkciu, ktorú ocenia milovníci kníh. Keď si k čítačke pripojíte slúchadlá, môžete počúvať akýkoľvek textový dokument až v 16 jazykoch.

Výkon a výdrž

Vďaka modernému dvojjadrovému procesoru zvládne PocketBook InkPad X ľahko a rýchlo akúkoľvek úlohu. Zariadenie je vybavené batériou s kapacitou 2000 mAh, ktorá umožňuje až mesačnú prevádzku naplno bez nabíjania. PocketBook InkPad X má aj snímač krytu, ktorý sa postará o to, aby sa čítačka po zavretí ochranného krytu automaticky prepla do režimu spánku.

Tento výrobok používa rozhranie USB Type-C (štandard USB 2.0) na nabíjanie aj pripojenie slúchadiel pomocou priloženého 3,5 mm zvukového adaptéra.

Akýkoľvek formát, akýkoľvek jazyk, kdekoľvek

Aj čítačka PocketBook InkPad X je vytvorená v zmysle filozofie úplnej slobody, ktorú propaguje spoločnosť PocketBook, a to sa prejavuje v každom detaile. Čítačka podporuje 19 knižných, 4 grafické (JPEG, BMP, PNG a TIFF) a 3 zvukové formáty (MP3, M4B a OGG). Čím väčší je počet formátov, tým väčšiu flexibilitu to poskytuje čitateľovi.

Tento nový model je ideálny pre ľudí, ktorí sa učia jazyky alebo tiež veľa cestujú. Predinštalované slovníky Abbyy Lingvo® predstavujú výborného pomocníka pri čítaní cudzojazyčnej literatúry, pretože umožňujú preklad neznámych slov.

PocketBook InkPad X je súčasťou globálneho ekosystému PocketBook. Pomocou služby PocketBook Cloud môžete nahrávať knihy do čítačky elektronických kníh, preniesť jednotlivé súbory alebo celú knižnicu do smartfónu a ľubovoľných iných zariadení, synchronizovať pozície pri čítaní, záložky a poznámky.

PocketBook InkPad X vám rozšíri čitateľské obzory.

späť
Aa HD