PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition – dokonalosť v detailoch

21. októbra 2019

Predstavujeme vám limitovanú edíciu najlepšie predávajúcej sa čítačky e-kníh PocketBook Touch Lux 4 v luxusnej zlatej farbe doplnenej štýlovým ochranným príslušenstvom. S blížiacimi sa vianočnými sviatkami si PocketBook pripravilo ten najlepší darček pre všetkých milovníkov elektronického čítania – exkluzívna darčeková verzia ultraľahkej a elegantnej čítačky e-kníh s HD obrazovkou a predným podsvietením.

Testovaná a oceňovaná po celom svete

PocketBook Touch Lux 4 je jedným z najlepšie predávaných výrobkov našej značky. Spája sebe dizajn ocenený cenou Red Dot spolu s výnimočne nízkou hmotnosťou, vysokou produktivitou a niekoľkými pokročilými funkciami. Čítačky e-kníh je vybavená viacdotykovou 6-palcovou HD obrazovkou E Ink Carta™, predným podsvietením a Wi-Fi. Model podporuje najširšie množstvo formátov na trhu – celkom 19 vrátane 4 grafických a 2 na komiksov. Vlastná cloudová služba Pocketbook Cloud slúži na synchronizáciu kníh naprieč všetkými zariadeniami a umožňuje vám pohodlné čítanie za akýchkoľvek okolností.

Jedinečná farba pre prémiový dizajn

Elegantná zlatá farba modelu PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition výborne dopĺňa nadčasový dizajn modelu, ktorý získal cenu Red Dot za rok 2019.

Jemný odtieň zlatej farby predurčuje zariadenie ako dokonalého spoločníka pre mužov aj ženy, pričom sa snaží o dokonalosť v detailoch.

Okrem jej minimalizmu a ergonómii čítačky e-kníh vyniká aj vďaka svojej bezprecedentnej kompaktnosti a nízkej hmotnosti. Hmotnosť modelu – 155 g, rozmery – 161,3 x 108 x 8 mm. Vďaka takýmto rozmerom sa zariadenie zmestí aj do vrecka džínsov.

Darčekový kryt – dizajn a ochrana skĺbená v jednom

Exkluzívna darčeková verzia modelu PocketBook Touch Lux 4 prichádza v sade so štýlovým krytom, ktorý ochráni obrazovku pred mechanickým poškodením. Zariadenie možno nosiť v taške bez obáv z poškrabania obrazovky. Kryt tiež umožňuje umiestniť čítačku e-kníh na akýkoľvek povrch, vďaka čomu bude čítanie ešte pohodlnejšie. Ďalšou výhodou využívania krytu PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition je zvýšená energetická účinnosť. Model je vybavený snímačom krytu, ktorý automaticky po zatvorení obrazovky prepne zariadenie do režimu spánku.

Ďalší rok záruky

Ďalším milým prekvapením od PocketBook je aj dodatočný rok záruky pre model PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition. Pri zakúpení darčekovej verzie čítačky e-kníh získate jeden rok záručného krytia zdarma. Záruka PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition sa tak predĺži až na tri roky.

Keď sa svojich milovaných rozhodnete obdarovať modelom PocketBook Touch Lux 4 Limited Edition, poviete jasné nie kompromisom pri dokonalom komforte, vycibrenom štýle a fascinujúcom čítaní.

Nalaďte sa slávnostne s PocketBook.

späť
Aa HD