PocketBook InkPad Color 2: vylepšený 7,8-palcový farebný displej E Ink a vstavaný reproduktor

26. apríla 2023

Švajčiarska značka PocketBook predstavuje ďalší model vo svojom rade farebných čítačiek e-kníh E Ink – PocketBook InkPad Color 2 s vylepšeným displejom E Ink Kaleido™ Plus. Toto zariadenie je vybavené špičkovými funkciami prinášajúcimi bezkonkurenčný zážitok z čítania: vstavaným reproduktorom, Bluetooth®, funkciou Text-to-Speech, adaptívnym osvetlením SMARTlight a ochranou proti vode IPX8.

Na jar sa pripravte na stretnutie s PocketBook InkPad Color 2 v ušľachtilej Mesačnej striebornej farbe.

Vylepšený farebný displej

Model PocketBook InkPad Color 2 je vybavený vylepšeným 7,8-palcovým farebným displejom E Ink Kaleido™ Plus, ktorý umožňuje zobrazenie 4 096 farieb a zároveň zostáva úplne šetrný k očiam. S vylepšeným poľom farebných filtrov poskytuje náš nový displej lepší odtieň a sýtosť, vďaka čomu je farebný obsah ešte atraktívnejší a živší. So 7,8-palcovým displejom veľkosti knihy si môžete užívať dokonalý komfort čítania.

Vychutnávajte si čítanie širokej škály obsahu vrátane ilustrovaných detských kníh, manga, obchodnej literatúry a periodík, všetko sa zobrazuje farebne a čisto.

Osvetlenie SMARTlight umožňuje výber teplého alebo chladného tónu displeja

S adaptívnym osvetlením SMARTlight si môžete prispôsobiť jas a tón podsvietenia displeja podľa vašich predstáv. Aktívna funkcia SMARTlight na minimálnej úrovni jasu navyše pomáha optimalizovať optické charakteristiky displeja E Ink Kaleido™ Plus, čím poskytuje maximálny komfort čítania.

Čítajte s dokonalým komfortom pre vaše oči pri akomkoľvek osvetlení, či už v tlmene osvetlenej miestnosti alebo za jasného, slnečného dňa.

Vstavaný reproduktor, Bluetooth a Text-to-Speech

PocketBook InkPad Color 2 je dokonalou čítačkou e-kníh pre audio nadšencov. Toto zariadenie podporuje 6 zvukových formátov, má vstavaný reproduktor, možnosť pripojenia použitím rozhrania Bluetooth a funkciu Text-to-Speech. Vďaka vstavanému reproduktoru stačí jednoducho stlačiť tlačidlo prehrávania a môžete sa nechať pohltiť svojimi obľúbenými príbehmi bez potreby ďalších zariadení. Čítačka e-kníh je vybavená aj rozhraním Bluetooth 5.2, ktoré umožňuje rýchle a bezproblémové pripojenie k bezdrôtovým slúchadlám alebo reproduktorom. Navyše, s funkciou Text-to-Speech dokáže čítačka e-kníh nahlas prečítať ľubovoľný textový súbor s prirodzene znejúcimi hlasmi, čím ho zmení takmer na audioknihu.

Bezstarostné čítanie s ochranou proti vode IPX8

Model PocketBook InkPad Color 2 je spoľahlivo chránený proti poškodeniu vodou podľa štandardu IPX8. Zariadenie bez akýchkoľvek škodlivých dôsledkov odolá ponoreniu do sladkej vody do hĺbky 2 metrov až na 60 minút.

Nezáleží na tom, kde si vychutnávate svoju obľúbenú knihu, môžete čítať vždy bez obáv, s vedomím, že čítačka e-kníh je navrhnutá tak, aby zvládla neočakávané vystavenie vode.

Zariadenie, ktoré inšpiruje k láske k čítaniu

Model PocketBook InkPad Color 2 dokonale sadne do ruky, je ergonomický a ľahko sa používa. Táto čítačka e-kníh zaujme nádherným dizajnom a atraktívnou Mesačnou striebornou farbou. Vďaka tejto kombinácii pohodlia, kvality a estetiky je InkPad Color 2 ideálnym zariadením na čítanie, ktoré budete chcieť mať poruke každý deň.

Podpora 25 formátov, štvorjadrový procesor a ďalšie funkcie InkPad Color 2

PocketBook InkPad Color 2 ponúka aj tieto funkcie:

  • 32 GB zabudovanej pamäte pre vašu knižnicu snov;
  • Všetky obľúbené formáty bez konverzie – čítačka e-kníh podporuje 21 knižných a 4 grafické formáty vrátane AZW, EPUB, FB2, DOC, TXT, PDF, DJVU, CBR, CBZ a JPEG;
  • Podpora 6 zvukových formátov – audioknihy alebo hudbu môžete počúvať vo formátoch M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 a MP3.ZIP;
  • Podpora Adobe DRM – s technológiou Adobe DRM si môžete knihy z online knižníc požičiavať zadarmo;
  • Vysokovýkonný štvorjadrový procesor;
  • Dvojpásmové Wi-Fi, PocketBook Cloud a Dropbox – na rýchle nakupovanie, spravovanie knižnice a synchronizáciu s inými zariadeniami;
  • Slovníky zadarmo – 11 predinštalovaných jazykových kombinácií a 42 kombinácií k dispozícii na bezplatné stiahnutie.

PocketBook InkPad Color 2 – svetlé časy e-čítania!

späť
Aa HD