Audioknihy na PocketBook, najlepších čítačkách e-kníh s podporou zvuku

29. marca 2022

Prináša vám viac potešenia čítanie kníh alebo ich počúvanie? Ak si vyberiete modernú čítačku e-kníh PocketBook, môžete si užívať textovú aj audio verziu kníh na jednom zariadení.

Všetky súbory môžete uchovávať na jednom mieste a ľubovoľný obsah môžete používať v praktickom formáte – s PocketBook je to úplne ľahké! Okrem toho, ak budete zvukový obsah počúvať na čítačke e-kníh, uvoľníte si v smartfóne veľa miesta a ušetríte jeho batériu, čo je tiež veľké plus.

Bez ohľadu na to, či knihy čítate alebo počúvate, čítačka e-kníh PocketBook sa pre vás stane nenahraditeľným zariadením, pretože mnoho súčasných modelov podporuje 19 knižných, 4 grafické a 6 zvukových formátov. A vďaka funkcii prevodu textu na reč čítačka e-kníh prečíta akýkoľvek textový dokument, čím ho zmení na audioknihu.

Aký zvukový obsah môžete počúvať na čítačke e-kníh PocketBook?

Audioknihy

Je to ideálne riešenie, pre tých, ktorí trávia veľa času šoférovaním, cestovaním alebo si jednoducho nechcú príliš často namáhať oči. Mnoho fanúšikov literatúry obľubuje aj profesionálne hlasové stvárnenie kníh, a najmä tých, ktoré číta sám autor.

Hudba

Je veľmi pohodlné, keď si môžete pustiť svoje obľúbené skladby na tom istom zariadení na ktorom čítate, bez toho, aby ste sa museli dotknúť smartfónu alebo prehrávača. Hudba na pozadí vám pomáha sústrediť sa na knihu, pomocou nej sa ešte lepšie zahĺbite do deja.

Podcasty a iné audiosúbory

Čítačky e-kníh PocketBook s podporou zvuku dokážu prehrávať súbory v nasledujúcich formátoch: MP3, MP3.ZIP, M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP.

Prevod textu na reč

Funkcia prevodu textu na reč zmení ľubovoľný textový dokument na audioknihu. Stačí niekoľko kliknutí a počúvate text čítaný mužským alebo ženským hlasom v angličtine a ďalších 15 jazykoch. Jednoducho otvorte ponuku čítačky e-kníh, aktivujte Prevod textu na reč a pokračujte počúvaním knihy od tej istej strany. Tu si môžete pozrieť video o tejto funkcii.

Ako sa na čítačke e-kníh PocketBook prehrávajú audiosúbory?

Prostredníctvom Bluetooth môžete čítačku e-kníh s podporou zvuku ľahko pripojiť k bezdrôtovým slúchadlám a iným zariadeniam. Audioknihy alebo hudbu môžete počúvať už o pár sekúnd, keď pripojíte čítačku e-kníh PocketBook k týmto zariadeniam:

  • Bezdrôtové slúchadlá
  • Audiosystém v aute
  • Reproduktor Bluetooth
  • Iné zariadenia na prehrávanie zvuku

To znamená, že si svoju audioknižnicu môžete užívať kedykoľvek a kdekoľvek: keď šoférujete auto, v lietadle, v dopravnom prostriedku, na dovolenke a pod.

Čítačka e-kníh PocketBook so zvukom: ako si vybrať najlepší model

Momentálne sa podporou zvuku môže pochváliť šesť modelov PocketBook. Každý z nich je jedinečný svojím vlastným spôsobom, takže si určite nájdete zariadenie presne pre vás!

PocketBook Touch HD 3 je kompaktná a štýlová čítačka e-kníh so 6-palcovou, k zraku šetrnou obrazovkou E Ink Carta™, funkciou SMARTlight, Bluetooth a podporou 29 formátov vrátane 6 audioformátov.

PocketBook Color je čítačka e-kníh s jedinečnou 6-palcovou farebnou obrazovkou E Ink Kaleido™. Toto zariadenie nielenže prehráva zvuk, ale zobrazuje aj ilustrácie a obaly kníh vo farbe.

PocketBook InkPad 3 je zariadenie s veľkou 7,8-palcovou obrazovkou, dvojjadrovým procesorom a funkciou SMARTlight, ktorá upravuje farebnú teplotu obrazovky. Tento model podporuje 19 knižných, 4 grafické a 6 zvukových formátov.

PocketBook InkPad 3 Pro je vodoodolný model so 7,8-palcovou obrazovkou E Ink Carta™ a technológiou SMARTlight. Toto zariadenie je skutočným požehnaním pre čitateľov, ktorí vedú aktívny životný štýl. Je vybavené aj rozhraním Bluetooth a prehráva audiosúbory.

PocketBook InkPad Color je bestseller s veľkou 7,8-palcovou farebnou obrazovkou E Ink Kaleido™ Plus. Toto zariadenie je ideálne na akýkoľvek obsah, od audiokníh a hudby až po farebné knihy pre deti, komiksy, učebnice a odbornú literatúru.

PocketBook InkPad X je model s obrovskou 10,3-palcovou obrazovkou E Ink Carta™, funkciou SMARTlight, Bluetooth, Prevod textu na reč a podporou 19 knižných, 6 zvukových a 4 grafických formátov.

PocketBook je zariadenie, ktoré poskytuje všetkým čitateľom nebývalú slobodu výberu. So svojou čítačkou e-kníh môžete počúvať a čítať knihy bez obmedzení!

späť
Aa HD