PocketBook Basic Lux 4: cenovo dostupný a ultraľahký spoločník na e-čítanie

7. augusta 2023

PocketBook s potešením oznamuje uvedenie cenovo dostupnej čítačky e-kníh PocketBook Basic Lux 4 s dotykovým displejom a osvetlením! Vďaka 6-palcovému, k očiam šetrnému displeju E Ink Carta™, Wi-Fi a cloudovým službám, podpore 25 formátov a niekoľkotýždňovej výdrži batérie ide o ideálne zariadenie základnej úrovne pre každodenné potešenie z čítania.

Superľahký a kompaktný model PocketBook Basic Lux 4 sa objaví na pultoch obchodov v najbližších týždňoch.

Užívajte si bezpečné e-čítanie bez namáhania očí

Model PocketBook Basic Lux 4 je vybavený 6-palcovým dotykovým HD displejom s technológiou E Ink Carta™, ktorý poskytuje výnimočný komfort a bezpečie pre oči. Optické vlastnosti displeja sú takmer totožné s vlastnosťami bežnej tlačenej strany, takže môžete čítať celé hodiny bez namáhania očí alebo straty zaostrenia. Displej E Ink je navyše bez odleskov, takže môžete pohodlne čítať vonku aj pri jasnom slnečnom svetle.

Osvetlenie šetrné k očiam

PocketBook Basic Lux 4 so zabudovaným osvetlením umožňuje pohodlné čítanie pri akýchkoľvek svetelných podmienkach, dokonca aj v úplnej tme. Technológia osvetlenia je navrhnutá tak, aby bola veľmi šetrná k očiam, preto sú LED diódy nasmerované pozdĺž povrchu obrazovky, aby osvetľovali elektronickú stránku a nesvietili vám priamo do tváre. Výsledkom je príjemné a pohodlné čítanie.

Praktická, kompaktná čítačka e-kníh s dlhou výdržou

PocketBook Basic Lux 4 je pohodlné a kompaktné zariadenie, ktoré váži len 155 g a ľahko sa zmestí do každej tašky, dokonca aj do vrecka. Čítačka e-kníh je praktická a mimoriadne ľahko sa používa vďaka mechanickým ovládacím tlačidlám a dotykovému displeju. Basic Lux 4 sa môže pochváliť aj neuveriteľnou energetickou účinnosťou: s jedným plným nabitím zariadenia môžete aktívne čítať celý mesiac!

Rozsiahlu knižnicu máte vždy poruke

Čítačka e-kníh podporuje 25 knižných a grafických formátov bez konverzie vrátane najobľúbenejších: ACSM, AZW, CBZ, DJVU, DOC, EPUB, FB2, PDF, TXT, JPEG a PNG. Vďaka podpore Adobe DRM si môžete dokonca požičiavať knihy zo služieb online knižníc. A nezabúdajte, že s Basic Lux 4 budete mať poruke celú knižnicu, pretože okrem 8 GB zabudovanej pamäte má čítačka e-kníh slot na pamäťové karty.

Cloudové služby a bezplatné slovníky

PocketBook Basic Lux 4 ponúka Wi-Fi, takže si môžete kupovať knihy v ľubovoľnom online obchode, pohodlne spravovať celú knižnicu a súbory synchronizovať s inými zariadeniami pomocou PocketBook Cloud.Okrem toho služba Dropbox tiež umožňuje rýchly a jednoduchý prenos e-kníh do zariadenia. Čítačka e-kníh sa dodáva s 11 predinštalovanými slovníkmi a ďalšími 42 jazykovými kombináciami, ktoré sú k dispozícii na bezplatné stiahnutie. Basic Lux 4 je preto ideálnym zariadením na učenie sa a zdokonaľovanie sa v cudzích jazykoch.

PocketBook Basic Lux 4: cenovo dostupný a šikovný spoločník na e-čítanie

späť
Aa HD