PocketBook Color – švajčiarska značka uvedie na trh novú čítačku e-kníh s farebnou obrazovkou

16. apríla 2020

PocketBook s hrdosťou oznamuje, že sa blížime do záverečnej fázy vývoja inovatívnej čítačky e-kníh so 6-palcovou farebnou obrazovkou E Ink Kaleido™. Nový model PocketBook Color bude jednou z prvých čítačiek e-kníh s farebnou obrazovkou založenou na najnovšej technológii E Ink Print Color ePaper.

Nová 6-palcová čítačka PocketBook Color prenesie čítanie e-kníh na úplne novú úroveň. Stane sa zábavnejším, inšpiratívnejším a informatívnejším. Zariadenie disponuje farebnou obrazovkou najnovšej generácie E Ink Kaleido™, ktorá dokáže zobraziť 4096 farieb. Obrazovka PocketBook Color je aj naďalej šetrná k zraku a má všetky jedinečné vlastnosti displejov E Ink. Vďaka rozlíšeniu 300 dpi zostane bežný čiernobiely text mimoriadne ostrý.

Vylepšené čítanie e-kníh na obrazovke šetrnej k zraku

E-knihy neboli pre najmladších čitateľov nikdy atraktívnejšie. Namiesto obyčajných čiernobielych strán, ktoré nedokážu ani pri najväčšej snahe vždy udržať pozornosť dieťaťa, čítačka e-kníh PocketBook Color ponúka úplne ilustrovaný elektronický obsah, ktorý prebúdza emócie a zjednodušuje vnímanie. Deti, tínedžeri a aj dospelí zaručene ocenia novú úroveň zapojenia sa do fascinujúcich knižných príbehov.

Edukačný a profesionálny elektronický obsah na čítačkách e-kníh je čoraz bohatší na informácie

Učebnice, príručky, umelecké knihy, lekárske príručky a obchodná literatúra sú dnes nielen príjemnejšie pre oči, ale v plnej miere vyjadrujú svoj vlastný význam. Všetky obrázky, grafy, tabuľky, diagramy, mapy a ďalšie ilustrácie budú odteraz farebné tak, ako ich pôvodne vytvorili autori. Okrem toho budú môcť čitatelia používať zariadenie celé týždne bez potreby jeho nabitia. To je vlastnosť všetkých zariadení s technológiou E Ink. Uvedené vlastnosti predurčujú zariadenie pre študentov, učiteľov, no aj pre ľudí, ktorí sa zaujímajú o obchodnú literatúru a knihy o osobnom rozvoji.

Farební superhrdinovia a módne príbehy

Čítačka ulahodí farbami zraku predplatiteľov elektronických verzií časopisov alebo milovníkov komiksov. Komiksoví hrdinovia aj zloduchovia sa na obrazovke E Ink konečne objavia vo svojich prirodzených farbách. Dnešné časopisy sú nasýtené farbami, s ktorými súvisia príbehy alebo opisy najnovších trendov plné vzrušujúcich detailov.

Špecifikácie čítačky e-kníh budú oznámené neskôr. Vydanie nového zariadenia sa plánuje na jún 2020.

PocketBook Color – vaša ďalšia strana už bude farebná!

späť
Aa HD