PocketBook Color Note: bezproblémové poznámkovanie vo farbe na veľkom displeji E Ink Kaleido 3

5. septembra 2024

PocketBook predstavuje Color Note – svoj najnovší e-poznámkovač s úžasným 10,3-palcovým farebným displejom E Ink Kaleido™ 3, dotykovým perom a rozmanitými nástrojmi na bezchybné poznámkovanie. Toto zariadenie, ktoré používa systém Android™ 12 a je vybavené funkciou SMARTlight s najnovšou technológiou E Ink ComfortGaze™, prispeje k zvýšeniu vašej produktivity a tvorivosti. Vstavaný reproduktor, Bluetooth a predinštalovaná funkcia Text-to-Speech zasa robia z Color Note skutočnú vychytávku pre milovníkov audiokníh.

Digitálne poznámkovanie vo farbe – ľahšie to už byť nemôže!

Veľký a k zraku šetrný 10,3-palcový farebný displej E Ink Kaleido 3, založené na technológii Mobius™, predstavuje dokonalé plátno pre veľkolepé nápady aj každodenné poznámky. Pôsobivá veľkosť displeja umožňuje používateľom maximálne pohodlné písanie alebo kreslenie, a farebná technológia E Ink Kaleido 3 ponúka vylepšené možnosti sebavyjadrenia, pričom displej zostáva úplne šetrný k zraku a neoslňujúci.

PocketBook Color Note je ideálny partner pre prácu aj štúdium. Presné dotykové pero umožňuje používateľom, aby si jednoducho robili poznámky, či už sú na stretnutí, na prednáške alebo brainstormingu nápadov. S celým radom nástrojov, ktoré majú k dispozícii, vrátane prispôsobiteľných pier, štetcov, fixiek, ceruziek, kaligrafie, gúm a nástroja Laso, môžu používatelia ľahko spravovať a vylepšovať svoje poznámky. Okrem toho môžu vkladať textové polia, tvarové objekty (napríklad čiary, obdĺžniky, elipsy, trojuholníky a hviezdy) a obrázky.

Jednoduché zdieľanie poznámok

PocketBook Color Note sa môže pochváliť funkciou Odoslať e-mailom, ktorá zjednodušuje digitálny život používateľov. Používateľom umožňuje niekoľkými ťuknutiami rýchlo odoslať svoje poznámky na jednu alebo viacero e-mailových adries. Či už spolupracujete na projekte, zdieľate poznatky zo stretnutia alebo distribuujete študijné poznámky, táto funkcia sa postará o to, aby sa vaše informácie okamžite dostali k tým správnym ľuďom.

SMARTlight a ComfortGaze – bezkonkurenčný komfort a bezpečnosť

PocketBook Color Note patrí medzi zariadenia, ktoré sú najšetrnejšie k očiam, pretože okrem adaptívneho osvetlenia SMARTlight, ktoré umožňuje používateľom vybrať si medzi teplým a chladným tónom displeja, je tento e-poznámkovač vybavený aj najnovšou technológiou E Ink ComfortGaze™. Osvetlenie E Ink ComfortGaze™ zaručuje bezkonkurenčnú bezpečnosť zraku znížením vystavenia škodlivému modrému svetlu o 60 percent, vďaka čomu je čítanie s osvetlením v porovnaní s LCD displejmi trikrát menej stresujúce pre oči.

Vstavaný reproduktor, Bluetooth a Text-to-Speech

So vstavaným reproduktorom a podporou Bluetooth je toto zariadenie ideálne na počúvanie audiokníh a hudby, a to kedykoľvek a kdekoľvek. Či už sa používatelia rozhodnú počúvať priamo zo zariadenia alebo s bezdrôtovými slúchadlami, môžu ľahko prepínať medzi úlohami a vychutnávať si zvukový obsah.

Text-to-Speech je ďalšia veľmi praktická funkcia, vďaka ktorej sa používatelia nemusia vzdať pôžitku zo svojej knihy ani vtedy, keď na čítanie nemajú vhodné podmienky. Používatelia sa môžu venovať svojej práci, zatiaľ čo zariadenie číta nahlas knihu tak, aby znela čo najprirodzenejšie.

OS Android 12 a aplikácia Google Play pre zlepšenie funkčnosti

PocketBook Color Note, s operačným systémom Android 12, ponúka flexibilitu pri inštalácii a používaní aplikácií tretích strán, čím zlepšuje zážitok z poznámkovania a čítania. Vďaka prístupu do obchodu Google Play prostredníctvom aplikácie si používatelia môžu prispôsobiť zariadenie tak, aby vyhovovalo ich konkrétnym potrebám, a využívať širokú škálu aplikácií, ktoré sú dostupné na platforme Android.

Ďalšie vynikajúce funkcie a vlastnosti PocketBook Color Note:

  • Farebný displej E Ink Kaleido™ 3 – reprodukuje 4096 farieb a ponúka rozlíšenie 1404 × 1872 (čiernobiely obraz).
  • OS Android 12 a aplikácia obchodu Google Play ponúkajú možnosť inštalácie aplikácií tretích strán.
  • Štvorjadrový procesor umožňuje rýchlu a efektívnu činnosť.
  • 4 GB RAM, 32 GB zabudovanej pamäte a slot na microSD kartu.
  • Bluetooth 5.2, Wi-Fi (dvojpásmové – 2,4/5 GHz) a zásuvka USB typu C.
  • Podpora 6 formátov audiokníh.
  • Podpora 24 knižných a grafických formátov.
  • Dotykové pero PocketBook je súčasťou maloobchodnej súpravy.

PocketBook Color Note: píšte, čítajte a snívajte vo farbe!

späť
Aa HD