PocketBook Era Color: 7-palcové majstrovské dielo na e-čítanie s farebným displejom a reproduktorom

19. marca 2024

PocketBook s hrdosťou predstavuje svoju najnovšiu 7-palcovú čítačku e-kníh PocketBook Era Color s najnovším farebným displejom E Ink Kaleido™ 3, ktorý ponúka vzrušujúci čitateľský zážitok v kompaktnom tele. Nový model PocketBook Era Color spája ocenený dizajn s prémiovými funkciami vrátane podpory audiokníh, vstavaného reproduktora, funkcie Text-to-Speech, osvetlenia SMARTlight a ochrany proti vode IPX8.

Era Color je skutočnou vychytávkou pre tých, ktorí radi čítajú farebný obsah, napríklad literatúru faktu, komiksy, učebnice, obchodné knihy, a uprednostňujú flexibilitu pri čítaní na cestách.

K zraku šetrný farebný displej E Ink a adaptívne osvetlenie SMARTlight

7-palcový model PocketBook Era Color sa môže pochváliť najnovším farebným displejom E Ink Kaleido™ 3, ktorý má o 50 % lepšie rozlíšenie a PPI pre farbu. Ponúka rozlíšenie čiernobieleho obrazu 1264 x 1680 a rozlíšenie farebného obrazu 632 × 840. Era Color dokáže reprodukovať 4096 farieb a zároveň ponúka čítanie úplne šetrné k zraku a bez odleskov.

SMARTlight sa postará o najpohodlnejší zážitok z čítania pri akomkoľvek osvetlení, pretože používateľom umožňuje, aby si vybrali ideálny tón osvetlenia: od studeného modrastého na čítanie pri dennom svetle až po teplý a upokojujúci žltý na čítanie pred spaním.

Ocenený dizajn a vynikajúca používateľská prívetivosť

PocketBook Era Color zaujme na prvý pohľad svojím dizajnom, ktorý získal prestížne ocenenie Red Dot Award. Bočný ovládací panel s mechanickými tlačidlami harmonicky ladí s eleganciou tenkých línií, zatiaľ čo snímač zrýchlenia na automatické otočenie obrazovky sa postará o pohodlné držanie pre pravákov aj ľavákov. Displej so 7-palcovou uhlopriečkou poskytuje optimálny čitateľský komfort vďaka dokonalej rovnováhe medzi kompaktnosťou a schopnosťou zobraziť na každej strane bohaté množstvo textu. Era Color prichádza so systémom uchytenia krytu, ktorý plynule spája čítačku e-kníh so značkovými krytmi PocketBook Flip alebo Charge.

Vstavaný reproduktor a Text-to-Speech pre výnimočné audio možnosti

PocketBook Era Color podporuje formáty audiokníh, a vďaka vstavanému reproduktoru ponúka používateľom dokonalé zážitky z počúvania. Konektivita Bluetooth 5.4 umožňuje bezdrôtové počúvanie cez slúchadlá, audiosystémy v aute alebo iné zariadenia. Nadšení fanúšikovia audiokníh ocenia funkciu Text-to-Speech, ktorá ľahko premení text na zvukovú stopu a prirodzene znejúcim hlasom ho nahlas prečíta. Čítačka e-kníh Era Color je vždy pripravená premeniť ľubovoľný textový súbor na pohlcujúci zážitok z počúvania, dostupný v 26 jazykoch.

Užívajte si čítanie bez hraníc s ochranou proti vode IPX8

Model PocketBook Era Color je ideálny pre aktívny životný štýl a čítanie na cestách nielen vďaka svojej kompaktnosti a funkčnosti, ale aj vďaka ochrane proti vode IPX8. Tá potvrdzuje, že čítačka e-kníh odolá ponoreniu do sladkej vody až do hĺbky 2 metrov po dobu 60 minút bez nepriaznivých účinkov. Či už používatelia obľubujú čítanie vo vani alebo keď leňošia pri bazéne, môžu sa do svojej obľúbenej knihy zahĺbiť bez obáv z vystavenia vode.

Komiksové a manga formáty, štvorjadrový procesor a ďalšie funkcie modelu Era Color

  • 25 formátov: čítačka e-kníh podporuje všetky najpopulárnejšie knižné a grafické formáty vrátane komiksových formátov CBR a CBZ.
  • 6 zvukových formátov: vychutnávajte si audioknihy a hudbu s podporou formátov M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 a MP3.ZIP.
  • 32 GB vnútornej pamäte: viac než dosť miesta pre všetky súbory používateľa.
  • Štvorjadrový procesor: umožňuje rýchle otáčanie strán pre dokonalý čitateľský zážitok.
  • Cloudové služby: PocketBook Cloud a Dropbox poskytujú používateľom ideálne nástroje na správu knižnice a synchronizáciu.
  • Dvojpásmové Wi-Fi (2,4/5 GHz): pre rýchle a pohodlné online nakupovanie.
  • Predinštalované slovníky: 11 predinštalovaných slovníkov a ďalších 42 jazykových kombinácií je k dispozícii na bezplatné stiahnutie.

PocketBook Era Color: nová éra e-čítania vo farbe.

späť
Aa HD