Spoznajte novú 7-palcovú čítačku e-kníh PocketBook Era – dokonalosť v každom detaile

7. júna 2022

PocketBook s hrdosťou oznamuje dlhoočakávanú 7-palcovú čítačku e-kníh PocketBook Era s displejom E Ink Carta™ 1200 novej generácie, ktorá poskytuje dokonalý komfort pri čítaní a počúvaní. Nová čítačka e-kníh PocketBook Era je vybavená celým radom pokročilých funkcií, napríklad zabudovaným reproduktorom a podporou audiokníh, funkciou Prevod textu na reč a Bluetooth, vylepšenou ochranou displeja proti poškriabaniu a vodoodolnosťou stupňa IPX8.

Tento model je vyhotovený v úplne prepracovanom dizajne a zaujme svojou kompaktnosťou. Uplatnil sa nový prístup k dizajnu a ergonómii zariadenia, pri ktorom sa použilo bočné uchopenie a ovládacie tlačidlá na bočnom paneli. Vďaka obom týmto prvkom sa čítačka e-kníh ešte pohodlnejšie drží buď pravou, alebo ľavou rukou.

Nová čítačka e-kníh PocketBook Era bude uvedená v dvoch verziách s rôznymi farbami a veľkosťami vnútornej pamäte: vo farbe Medená ako západ slnka so 64 GB pamäte a farbe Strieborná ako hviezdny prach so 16 GB pamäte.

Displej E Ink Carta™ 1200 novej generácie

Čítačka e-kníh PocketBook Era je vybavená najnovším 7-palcovým displejom E Ink Carta™ 1200 s rozlíšením 1264 × 1680 a 300 DPI, ktorý zaručuje vysoký kontrast a ostrosť e-stránky. Aktualizovaná technológia zvyšuje kontrast obrazu o 15 % a dobu odozvy dotykového displeja zlepšuje o 20 %. Displej so 7-palcovou uhlopriečkou predstavuje optimálnu veľkosť na čítanie doma alebo na cestách – zariadenie zostáva kompaktné, ale zároveň zobrazuje na jednej strane viac textu ako klasická 6-palcová čítačka e-kníh. Vďaka funkcii SMARTlight, ktorá umožňuje upraviť jas a teplotu farieb, si môžete vychutnávať čítanie šetrné k očiam v akýchkoľvek svetelných podmienkach.

Nový pôsobivý dizajn a ergonómia

Čítačka e-kníh PocketBook Era vyniká svojím ultramoderným dizajnom a ergonomickým tvarom, vytvárajúcim jedinečnú estetiku, ktorá je pri čítacích zariadeniach novinkou. Vďaka tenkému rámu a štýlovým tlačidlám pôsobí zariadenie štíhlym a elegantným dojmom. Ovládacie tlačidlá premiestnené na bočný panel a kompaktná veľkosť zase umožňujú ľahké držanie zariadenia. Snímač zrýchlenia automaticky určuje a mení orientáciu obrazovky, a tak je čítačka e-kníh PocketBook Era rovnako pohodlná pre pravákov aj ľavákov. Rozmery tohto modelu sú 134,3 × 155 × 7,8 mm, čo z neho robí jednu z najkompaktnejších dostupných 7-palcových čítačiek e-kníh.

Zdokonalené počúvanie so zabudovaným reproduktorom, funkciami Bluetooth a Prevod textu na reč

PocketBook Era podporuje 6 formátov audiokníh a vďaka zabudovanému reproduktoru stačí používateľom jednoducho stlačiť tlačidlo prehrávania na obrazovke čítačky e-kníh a začať počúvať. Knihy a hudba sa dajú zároveň prostredníctvom Bluetooth počúvať cez bezdrôtové slúchadlá, zvukové systémy automobilov a iné zariadenia. Ďalšou užitočnou funkciou pre používateľov, ktorí uprednostňujú počúvanie kníh, je Prevod textu na reč, ktorý mení ľubovoľný text na prirodzene znejúcu hlasovú zvukovú stopu. Stačí dvakrát kliknúť a zariadenie nahlas prečíta akýkoľvek textový súbor v jednom z 26 dostupných jazykov.

Ochrana pred vodou a poškriabaním

Displej je vybavený vylepšenou ochranou proti poškriabaniu, ktorá poskytuje väčšiu istotu čo sa týka bezpečnosti zariadenia, a to aj pri najaktívnejšom používaní. Vodotesná čítačka e-kníh PocketBook Era je tiež ideálne zariadenie na čítanie v kúpeľni alebo vonku. Čítačka e-kníh je chránená pred vodou podľa medzinárodného štandardu IPX8, čo znamená, že zariadenie možno ponoriť do sladkej vody až na 60 minút do hĺbky 2 metrov bez akýchkoľvek škodlivých účinkov.

Do vybavenia čítačky e-kníh PocketBook Era patrí aj:

  • Podpora 29 formátov – 19 knižných, 6 zvukových a 4 grafických formátov.
  • Wi-Fi a značkové cloudové služby – uľahčujú synchronizáciu s inými zariadeniami a spravovanie knižnice.
  • 1700 mAh batéria – až jeden mesiac aktívneho čítania bez nabíjania.
  • Dvojjadrový procesor – zabezpečuje rýchlu prevádzku aplikácií a plynulé otáčanie strán.
  • Predinštalované slovníky – 22 jazykových kombinácií.

Tieto a ďalšie funkcie budú používateľom k dispozícii v dvoch verziách: PocketBook Era vo farbe Medená ako západ slnka so 64 GB a PocketBook Era vo farbe Strieborná ako hviezdny prach so 16 GB.

PocketBook Era – vstúpte do novej éry e-čítania.

späť
Aa HD