Čítačka e-kníh s najlepším dizajnom: PocketBook Era získala prestížnu cenu Red Dot

12. apríla 2023

Čítačka e-kníh PocketBook Era bola poctená celosvetovo uznávanou cenou Red Dot za svoj vynikajúci produktový dizajn! 7-palcový vlajkový model PocketBook bol ocenený za svoj elegantný a ergonomický dizajn, ktorý ponúka bezkonkurenčný čitateľský zážitok.

Cena Red Dot je prestížne medzinárodné ocenenie dizajnu, ktoré získavajú najlepšie výrobky z rôznych odvetví už od roku 1955. Cena je vyjadrením uznania za dokonalý dizajn, inovácie, funkcie a kvalitu.

„Dizajn modelu PocketBook Era vyjadruje filozofiu moderného minimalizmu, pretože v sebe spája elegantnú štíhlosť línií s fenomenálnou využiteľnosťou,“ hovorí Alexander Morokko, priemyselný dizajnér modelu PocketBook Era a ďalších výrobkov značky. „Štíhle a elegantné čierne telo čítačky e-kníh skvele kontrastuje s displejom a nádherným strieborným alebo medeným kovovým rámom. Perforovaný zadný povrch poskytuje maximálny komfort pri držaní zariadenia. Mechanické tlačidlá na bočnom paneli ideálne vyhovujú pravákom aj ľavákom, aby si mohli užívať dokonalý čitateľský komfort.“

PocketBook Era sa hrdí aj jedinečným systémom pripevnenia krytu. Odnímateľný plastový prúžok na zadnej strane zariadenia odkrýva panel na uchytenie krytu, ktorý umožňuje prepojenie čítačky e-kníh so značkovými krytmi, čím ich spojí do jedného zariadenia. Tento prístup umožňuje dosahovať výnimočnú štíhlosť a kompaktnosť zariadenia chráneného krytom.

Švajčiarska značka PocketBook kládla vždy veľký dôraz na produktový dizajn. Všímala si najnovšie trendy, no zároveň dbala na to, aby boli jej čítačky e-kníh dokonale kompaktné a pohodlné. Pre Pocketbook sú charakteristické ergonomické hardvérové tlačidlá, ktoré sa nachádzali na každom modeli, ktorý spoločnosť uviedla od svojho založenia v roku 2007.

Získaním tohto ocenenia sa PocketBook Era pripojila k takým ikonickým modelom značky ako sú Touch HD 3 a Touch Lux 4, víťazi ceny Red Dot za rok 2019.

späť
Aa HD