PocketBook Era je konečne v predaji: zoznámte sa s novou 7-palcovou čítačkou e-kníh so vstavaným reproduktorom

12. septembra 2022

Spoločnosť PocketBook s radosťou oznamuje, že jej vlajková loď medzi čítačkami e-kníh, PocketBook Era, konečne dorazila na pulty obchodov. Tento model je vybavený 7-palcovým displejom E Ink Carta™ 1200 novej generácie s vylepšenou ochranou proti poškriabaniu, ochranou proti vode stupňa IPX8 a funkciou SMARTlight, ktorá umožňuje pohodlné čítanie kdekoľvek. Vďaka vstavanému reproduktoru, Bluetooth, podpore 6 zvukových formátov a funkcii Prevodu textu na reč bude čítačka e-kníh skutočnou vychytávkou pre milovníkov audiokníh.

Okrem širokej funkčnej výbavy vyniká PocketBook Era novým pôsobivým dizajnom, kompaktnosťou a ergonómiou. S bočnými ovládacími tlačidlami a automatickým otáčaním obrazovky je čítačka e-kníh maximálne praktická pre ľavákov aj pravákov. Vďaka systému zachytenia krytu sa zariadenie ľahko integruje so značkovým krytom, ktorý zabezpečuje ochranu a komfort.

Nový displej E Ink Carta™ 1200: ešte lepší kontrast a doba odozvy

Čítačka e-kníh PocketBook Era je vybavená najnovším 7-palcovým displejom E Ink Carta™ 1200 s rozlíšením 1264 × 1680 a 300 DPI. Vďaka novej technológii sa displej teraz používa ešte príjemnejšie a pohodlnejšie: kontrast obrazu sa zvýšil o 15 % a doba odozvy dotykového displeja sa zlepšila o 20 %. Okrem pôsobivého optického výkonu sa nová čítačka e-kníh hrdí funkciou SMARTlight – adaptívnym podsvietením, ktoré upravuje jas a teplotu farieb obrazovky tak, aby sa dosiahol najlepší zážitok z e-čítania.

Nová úroveň zvukovej slobody so vstavaným reproduktorom a Prevodom textu na reč

S čítačkou e-kníh PocketBook Era si môžu používatelia vychutnávať audioknihy bez obmedzenia: zariadenie podporuje 6 zvukových formátov a umožňuje prehrávanie ľubovoľného audio súboru cez vstavaný reproduktor. Čítačka e-kníh je vybavená aj funkciou Bluetooth, takže ju môžete spárovať s bezdrôtovými slúchadlami, reproduktormi a inými zariadeniami na prehrávanie audiokníh alebo hudby. Ďalšou neoceniteľnou funkciou pre všetkých fanúšikov audiokníh je Prevod textu na reč, ktorý mení ľubovoľný textový súbor na prirodzene znejúcu zvukovú stopu. PocketBook Era dokáže čítať nahlas v jednom z 26 dostupných jazykov, mužským alebo ženským hlasom.

Prepracovaný dizajn a pozoruhodná použiteľnosť

Elegantný minimalizmus, tenké a oku lahodiace línie tela, originálne farby a prvky – všetky tieto detaily vytvárajú jedinečný dizajn, ktorý inšpiruje k čítaniu a užívaniu si čítačky e-kníh PocketBook Era. Vynikajúca je aj ergonómia zariadenia: vďaka svojej kompaktnosti, ľahkosti a ovládacím tlačidlám na bočnom paneli sadne čítačka e-kníh dokonale do ruky. PocketBook Era je vybavená snímačom zrýchlenia na automatické otáčanie obrazovky, aby sa dala rovnako ľahko držať pravou aj ľavou rukou. Tento model je vybavený aj systémom zachytenia krytu, ktorý umožňuje spojenie čítačky e-kníh so značkovým krytom PocketBook Flip Cover, čím vznikne jedno zariadenie.

Vodoodolná a chránená pred poškriabaním

Čítačka e-kníh PocketBook Era je chránená pred vodou stupňom ochrany krytom IPX8. Zariadenie sa môže v sladkej vode ponoriť až na 60 minút do hĺbky 2 metrov. Používatelia tak môžu čítať v kúpeľni alebo pri bazéne bez obáv z toho, že im do čítačky e-kníh vnikne voda. Ďalšou funkciou čítačky PocketBook Era, ktorá poskytuje používateľom väčšiu istotu, je nová vylepšená ochrana obrazovky proti poškriabaniu. PocketBook Era je teda ideálnym zariadením na aktívne čítanie kdekoľvek: v dopravných prostriedkoch, pri turistike, na letnej dovolenke atď.

Do vybavenia čítačky e-kníh PocketBook Era patrí aj:

  • Podpora 23 formátov bez konverzie: 19 knižných a 4 grafických formátov;
  • Podpora 6 formátov audio súborov vrátane formátov pre audioknihy;
  • Wi-Fi a značkové cloudové služby – na synchronizáciu s inými zariadeniami a pohodlné spravovanie knižnice;
  • 1700 mAh batéria – až mesiac aktívneho čítania bez nabíjania;
  • Dvojjadrový procesor – zabezpečuje rýchlu prevádzku aplikácií a plynulé otáčanie strán;
  • Predinštalované slovníky – 11 predinštalovaných jazykových kombinácií a 42 kombinácií k dispozícii na stiahnutie.

PocketBook Era je celosvetovo dostupná v dvoch verziách: PocketBook Era vo farbe Strieborná ako hviezdny prach so 16 GB a PocketBook Era vo farbe Medená ako západ slnka so 64 GB.

Vstúpte do novej éry e-čítania.

späť
Aa HD