PocketBook InkPad 4: bestseller je späť s najnovším displejom a zabudovaným reproduktorom

28. marca 2023

PocketBook s radosťou oznamuje novú čítačku e-kníh v obľúbenom produktovom rade „InkPad“. Nový PocketBook InkPad 4 je vybavený 7,8-palcovým displejom najnovšej generácie E Ink Carta™ 1200, zabudovaným reproduktorom, Bluetooth® a proti vode je chránený stupňom ochrany IPX8.

A už tradične pre zariadenia InkPad má aj adaptívne osvetlenie SMARTlight, podporu audiokníh a funkciu Text-to-Speech.

Vďaka novému modernému dizajnu je PocketBook InkPad 4 kompaktný, dokonale ergonomický vyzerá štýlovo. Diskrétny predný a zadný panel v čiernej farbe vytvára pekný kontrast s mesačne strieborným okrajom. Napriek veľkému displeju zariadenie váži len 265 g, preto je rovnako pohodlné na relaxačné čítanie aj čítanie na cestách.

Nový PocketBook InkPad 4 bude k dispozícii už v priebehu najbližších dvoch týždňov.

Displej E Ink Carta™ 1200 je ešte šetrnejší k očiam

PocketBook InkPad 4 je vybavený najnovším 7,8-palcovým displejom E Ink Carta™ 1200 s rozlíšením 1404 × 1872 a 300 PPI. S touto novou technológiou je elektronická strana o 15 % kontrastnejšia, pričom doba odozvy E Ink sa zlepšila o pôsobivých 20 %.

Nová čítačka e-kníh vyniká aj veľkosťou displeja, ktorá sa v maximálnej miere priblížila štandardnej tlačenej knihe. Preto je veľmi pohodlná na čítanie akéhokoľvek obsahu: od bežnej beletrie až po odbornú literatúru, časopisy a dokonca komiksy.

Zmena tónu podsvietenia so SMARTlight

Vďaka funkcii SMARTlight si používatelia môžu vychutnávať bezpečné čítanie pri akomkoľvek osvetlení. Adaptívne podsvietenie umožňuje nastaviť nielen jas displeja, ale aj teplotu farieb, zvoliť si teplý alebo chladný tón. Mäkké svetlo zo SMARTlight umožňuje pohodlné čítanie aj v úplnej tme, pričom displej čítačky e-kníh zostáva rovnako šetrný k očiam.

Zabudovaný reproduktor, Text-to-Speech a ďalšie zvukové funkcie

PocketBook InkPad 4 podporuje 6 zvukových formátov a je vybavený zabudovaným reproduktorom. Všetkým milovníkom audiokníh poskytuje novú úroveň slobody, pretože odteraz môžu počúvať ľubovoľný audio súbor priamo na čítačke e-kníh bez akýchkoľvek iných zariadení. Vďaka Bluetooth sa môže PocketBook InkPad 4 vždy spárovať s bezdrôtovými slúchadlami, reproduktormi a inými zvukovými systémami, aby si používatelia mohli vychutnávať audioknihy v ľubovoľnom praktickom formáte.

Za zmienku stojí najmä funkcia Text-to-Speech, ktorá robí z čítačky e-kníh skutočného rozprávača. Stačí 2-krát kliknúť a PocketBook InkPad 4 nahlas prečíta ľubovoľný textový súbor prirodzene znejúcim hlasom v jednom z 26 dostupných jazykov. Inak povedané, používatelia môžu rýchlo zmeniť akýkoľvek bežný text na skutočnú audioknihu.

Vodoodolnosť stupňa IPX8 a ochrana proti poškriabaniu

PocketBook InkPad 4 je spoľahlivo chránený proti škodlivým účinkom vody podľa stupňa IPX8. To znamená, že čítačka e-kníh odolá ponoreniu do sladkej vody do hĺbky 2 metrov až na 60 minút.

Displej zariadenia má tiež vylepšenú ochranu proti poškriabaniu, čo je skvelá správa pre používateľov, ktorí radi čítajú na cestách. Vodoodolnosť a ďalšia ochrana displeja poskytnú čitateľom ešte väčšiu dôveru v bezpečnosť zariadenia a umožnia im vychutnávať si svoju obľúbenú knihu kdekoľvek.

Ďalšie funkcie PocketBook InkPad 4:

  • podpora 21 knižných a 4 grafických formátov bez konverzie;
  • podpora 6 zvukových formátov;
  • Wi-Fi a cloudové služby – na synchronizáciu s inými zariadeniami a pohodlné spravovanie knižnice;
  • 32 GB internej pamäte – dostatok miesta na vytvorenie obrovskej knižnice, ktorá je vždy poruke;
  • 2000 mAh batéria – až mesiac aktívneho čítania bez nabíjania;
  • dvojjadrový procesor – na plynulé otáčanie strán a rýchlu činnosť čítačky e-kníh;
  • automatické otáčanie obrazovky – čítačka e-kníh automaticky zmení orientáciu obrazovky, aby bolo čítanie ešte pohodlnejšie;
  • veľký počet slovníkov – 11 predinštalovaných jazykových kombinácií a 42 kombinácií k dispozícii na bezplatné stiahnutie;
  • ľahká a kompaktná – napriek veľkému displeju váži čítačka e-kníh len 265 g, pri rozmeroch 134 × 189,5 × 7,95 mm.
PocketBook InkPad 4 – svetový bestseller s novými schopnosťami
späť
Aa HD