PocketBook InkPad Color 3: najnovší farebný displej a neobmedzené možnosti čítania a počúvania

17. októbra 2023

PocketBook aktualizuje svoj produktový rad čítačiek e-kníh s farebnými displejmi E Ink veľkosti 7,8 palcov – nový model PocketBook InkPad Color 3 je vybavený najnovším displejom E Ink Kaleido™ 3, ktorý poskytuje ešte lepšie rozlíšenie farebnej strany.

Či už sa zahĺbite do vzrušujúceho románu, budete si vychutnávať farebné komiksy alebo pracovať s učebnicou, PocketBook InkPad Color 3 so 7,8-palcovým displejom E Ink Kaleido™ 3 s veľkosťou knihy bude vaším dokonalým parťákom na čitateľské aktivity.

PocketBook InkPad Color 3 sa môže pochváliť aj pôsobivou ponukou funkcií na čítanie a počúvanie, medzi ktoré patrí vstavaný reproduktor, Text-to-Speech, bluetooth, ochrana proti vode IPX8, SMARTlight, Dark mode, podpora 25 formátov bez konverzie a pod.

Nový model PocketBook InkPad Color 3 v úžasnej farbe „búrlivé more“ sa začne predávať v najbližších týždňoch. Ste pripravený vydať sa na dobrodružstvo s farebným e-čítaním?

Špičkový farebný displej E Ink Kaleido™ 3

Model PocketBook InkPad Color 3 je vybavený najnovším 7,8-palcovým farebným displejom E Ink Kaleido™ 3, ktorý zobrazuje 4096 farieb a zároveň zostáva úplne šetrný k očiam a bez odleskov. Najnovšia technológia E Ink Kaleido™ 3 výrazne zlepšuje optické vlastnosti čítačky e-kníh: vďaka pôsobivému 50 % zlepšeniu rozlíšenia farebnej e-strany a PPI sa vaše knihy, komiksy a časopisy prebudia k životu s ešte lepšou farebnosťou a detailmi.

SMARTlight a Dark mode pre čítanie šetrné k očiam v akomkoľvek čase

Vyskúšajte si úplne novú úroveň čitateľského komfortu s funkciou adaptívneho osvetlenia SMARTlight, technológiou, ktorá pomáha upraviť jas a farebný tón displeja. Zvoľte si teplý tón podsvietenia displeja pre pohodový večerný maratón s knihou, alebo chladný tón, ktorý je ideálny na dopoludňajšie čítanie. A na čítanie neskoro v noci má PocketBook InkPad Color 3 pripravený režim Dark mode, ktorý invertuje farby textu a pozadia, aby zabezpečil komfort pre vaše oči a čítanie šetrné k očiam bez potreby externého osvetlenia.

Vstavaný reproduktor a Text-to-Speech

Predstavujeme pôsobivé zvukové možnosti modelu PocketBook InkPad Color 3! Vďaka vstavanému reproduktoru sa používatelia môžu kedykoľvek prirodzene zahĺbiť do audiokníh, a nepotrebujú na to žiadne ďalšie zariadenia. Pripojenie pomocou technológie Bluetooth (5.0) umožňuje spárovanie čítačky e-kníh s bezdrôtovými slúchadlami a inými zariadeniami.

Funkcia Text-to-Speech zabezpečuje rýchly prechod od čítania k počúvaniu, čo oceníte vo chvíľach, keď čítanie nie je praktické. Funkcia Text-to-Speech nahlas prečíta ľubovoľný textový súbor prirodzene znejúcim hlasom v jednom z 26 dostupných jazykov. Jednoducho začnite knihu počúvať kedykoľvek a kdekoľvek potrebujete!

Užívajte si čítanie bez obáv so zariadením s ochranou proti vode IPX8

Vyskúšajte si čítanie bez obáv vďaka ochrane proti vode IPX8 modelu PocketBook InkPad Color 3. Táto pozoruhodná funkcia sa postará o to, aby čítačka e-kníh odolala ponoreniu až do hĺbky 2 metrov sladkej vody na celých 60 minút. Takže či už ste pri bazéne, na pláži alebo vás zastihne dážď, InkPad Color 3 bude stále v bezpečí. Užívajte si pokojné čítanie s vedomím, že vaša čítačka e-kníh je skonštruovaná tak, aby zvládla aj neočakávané situácie.

Fenomenálna ergonómia a vynikajúci dizajn

Napriek rozmerom veľkej knihy zostáva čítačka e-kníh čo najergonomickejšia. Dokonale sadne do ruky a je mimoriadne užívateľsky prívetivá vďaka mechanickým ovládacím tlačidlám, dotykovému displeju a snímaču zrýchlenia na automatické otáčanie obrazovky. Zariadenie zaujme aj skvelým dizajnom a originálnou farbou „búrlivé more“. Atraktívny a praktický model PocketBook InkPad Color 3 sa stane vašou bránou k pohlcujúcemu a príjemnému čítaniu!

Podpora komiksových a manga formátov, mesiac bez nabíjania a ďalšie superschopnosti InkPad Color 3:

  • 25 knižných, grafických a komiksových formátov – PocketBook InkPad Color 3 podporuje všetky najpopulárnejšie formáty bez konverzie vrátane komiksových a manga formátov CBR a CBZ;
  • 6 zvukových formátov – audioknihy a hudbu môžete počúvať bez obmedzení, pretože čítačka e-kníh podporuje formáty M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 a MP3.ZIP;
  • 32 GB zabudovanej pamäte – vytvorte si dokonalú digitálnu knižnicu;
  • Až mesiac bez nabíjania – vďaka technológii E Ink a výkonnej batérii umožňuje zariadenie úžasne dlhé čítanie bez nabíjania;
  • Dvojpásmová technológia Wi-Fi (2,4/5 GHz) – knihy si môžete zakúpiť v ľubovoľných online obchodoch;
  • PocketBook Cloud a Dropbox – spravujte a synchronizujte si knižnicu medzi čítačkou e-kníh a inými zariadeniami;
  • Predinštalované slovníky – čítačka e-kníh ponúka 11 predinštalovaných slovníkov a ďalších 42 jazykových kombinácií je k dispozícii na bezplatné stiahnutie.

PocketBook InkPad Color 3 – vaše dobrodružstvo s čítaním farebných e-kníh!

späť
Aa HD