PocketBook InkPad Color. Veľká. Inovatívna. Plná farieb!

8. februára 2021

PocketBook s hrdosťou uvádza PocketBook InkPad Color, prvú čítačku e-kníh na svete s najnovšou 7,8-palcovou novou farebnou obrazovkou E Ink Kaleido™ Plus, ktorá umožňuje zobrazenie 4 096 farieb. Nová čítačka PocketBook InkPad Color je vybavená aj prehrávaním zvuku a rozhraním Bluetooth.

Veľká obrazovka využíva novú farebnú technológiu E Ink, vďaka čomu je toto zariadenie ideálne na čítanie akéhokoľvek typu obsahu: od obyčajných čiernobielych kníh až po farebné ilustrované komiksy, knihy pre deti, obchodnú literatúru a časopisy.

Nová farebná obrazovka E Ink Kaleido™ Plus – vyššia úroveň technológie e-čítania

Čítačka PocketBook InkPad Color je prvá svojho druhu. Táto čítačka e-kníh je vybavená najnovšou 7,8-palcovou farebnou obrazovkou E Ink. Nová E Ink Kaleido™ Plus predstavuje inováciu oproti technológii ePaper E Ink Print Color a znamená vyššiu úroveň pohodlného a bezpečného čítania vo farbe.

Obrazovka tohto nového modelu umožňuje zobrazenie 4 096 farieb a odtieňov. Zmenený vzorec farebného filtra zvyšuje jas a sýtosť farieb, zatiaľ čo pozadie strany je belšie. Táto technológia poskytuje najvyššiu možnú úroveň komfortu čítania farebného obsahu na obrazovke E Ink, ktorá je šetrná k zraku.

Inovatívna nová obrazovka E Ink Kaleido™ Plus si zároveň zachováva všetky jedinečné vlastnosti technológie E Ink: je dokonale bezpečná pre oči, nemá odrazy na slnku a je mimoriadne energeticky účinná. Vďaka vysokému rozlíšeniu obrazovky (1404 x 1872) a 300 DPI sa zachováva dokonalá čistota čiernobieleho textu.

Osvetlenie, ktoré vždy prináša najlepší zážitok z e-čítania

Osvetlenie šetrné k zraku poskytuje používateľom maximálnu slobodu čítania s čítačkou PocketBook InkPad Color pri akomkoľvek svetle, v ktorýkoľvek čas dňa.

Osvetlenie hrá aj inú zásadnú rolu pri všetkých čítačkách e-kníh s farebnou obrazovkou. Nová technológia E Ink Kaleido™ Plus využíva kombináciu monochromatického panela a farebného filtra, ktorá dodáva elektronickej stránke chladný odtieň. Používanie osvetlenia, aj pri najnižšej úrovni jasu, pomáha optimalizovať optický výkon obrazovky.

Bluetooth, zvuk, prevod textu na reč: veľké možnosti pre fanúšikov audiokníh

PocketBook InkPad Color prehráva súbory v šiestich obľúbených zvukových formátoch, a to M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 a MP3.ZIP, čo je skvelá správa pre používateľov, ktorí knihy radi nielen čítajú, ale aj počúvajú. Osobitnú pozornosť si zasluhuje aj funkcia prevodu textu na reč, ktorá zmení akýkoľvek textový súbor na hlasové prehrávanie v jednom zo 16 jazykov. Vďaka technológii Bluetooth sa čítačka e-kníh môže prepojiť s bezdrôtovými slúchadlami alebo zvukovým systémom automobilu, čo umožňuje nepretržité počúvanie.

Podpora 23 formátov, slot na pamäťové karty

Okrem zvukových formátov dokáže toto zariadenie otvárať súbory v 23 najobľúbenejších formátoch: 19 knižných a 4 grafických. Táto funkcia zaručuje pohodlné čítanie bez potreby konvertovania takmer ľubovoľného obsahu: kníh, časopisov, učebníc, literatúry faktu, odbornej literatúry, komiksov atď.

Čítačka e-kníh je vybavená 16 GB internou pamäťou a slotom na karty microSD s kapacitou až 32 GB. Preto bude mať toto zariadenie dosť miesta na pôsobivú knižnicu kníh/zvukovú knižnicu. Ďalšou výhodou tohto modelu je konektor USB typu C (štandard USB 2.0) na nabíjanie a pripojenie slúchadiel cez priložený 3,5 mm zvukový adaptér.

Ľahká a elegantná čítačka e-kníh

Napriek veľkej obrazovke má PocketBook InkPad Color hmotnosť len 225 g, čo ju radí medzi svetové najľahšie 7,8-palcové čítačky e-kníh. Preto si toto zariadenie vždy nájde svoje miesto vo vašej taške alebo batohu pri každodennom dochádzaní. Okrem toho vyniká čítačka PocketBook InkPad Color svojím štýlovým, elegantným dizajnom a atraktívnou farbou Mesačná strieborná, ktorá robí z tohto zariadenia skutočné umelecké dielo.

PocketBook InkPad Color: užite si všetky farby svojich obľúbených kníh na veľkej 7,8-palcovej obrazovke.

späť
Aa HD