PocketBook InkPad Eo: výkonný 10,3-palcový e-poznámkovač s farebným displejom E Ink Kaleido 3

9. apríla 2024

PocketBook s nadšením predstavuje svoj najnovší e-poznámkovač a čítačku PocketBook InkPad Eo so systémom Android 11, veľkým 10,3-palcovým farebným displejom E Ink Kaleido™ 3, vstavaným fotoaparátom a stereo reproduktorom, funkciou SMARTlight a výkonným 8-jadrovým procesorom, ktorý umožňuje bezchybne rýchlu prácu.

Najnovší PocketBook InkPad Eo má všetko potrebné na to, aby sa stal ideálnym zariadením na prácu, štúdium a zábavu!

Odborník na písanie rukou a poznámkovanie

InkPad Eo s veľkým 10,3-palcovým displejom a dotykovým perom PocketBook je ideálny na písanie rukou a poznámkovanie v knihe, kreslenie a aktívne štúdium, každodenné poznámky a inú kreatívnu alebo rutinnú prácu.

Dotykové pero PocketBook umožňuje ľahko a pohodlne písať poznámky rukou. Používatelia si môžu zapisovať myšlienky a robiť si poznámky bez toho, aby odišli od knihy alebo aby to robili v samostatnej aplikácii. InkPad Eo ponúka celý rad nástrojov na písanie, kreslenie a úpravy, napríklad pero, ceruzku, štetec, niekoľko možností gumy a nástroj laso, ktorý umožňuje výmenu častí poznámky. Tieto poznámky sa dajú pohodlne uložiť do formátu PDF alebo PNG, čo umožňuje flexibilitu a jednoduchý prístup.

Fotoaparát na skicovanie alebo poznámkovanie na fotografiách

PocketBook InkPad Eo je vybavený fotoaparátom, ktorý používateľom umožňuje pohodlne snímať fotografie a pridávať na ne rukou písané komentáre alebo na nich skicovať.

Túto funkciu skutočne oceníte aj pri plánovaní domových interiérov a vzhľadu krajiny. S InkPad Eo môžu používatelia odfotografovať konkrétne časti svojho domu alebo dvora a na obrázok pridať nakreslené prvky a anotácie.

Či už ide o písanie poznámok na fotografii dokumentu, skicovanie nápadov na nový dizajn, alebo len vytváranie memečiek – PocketBook InkPad Eo s fotoaparátom otvára širokú škálu možností na pridávanie poznámok priamo na fotografie.

Jednoduché zdieľanie poznámok a prenos súborov

PocketBook InkPad Eo zjednodušuje proces zdieľania poznámok a súborov, ktoré je teraz mimoriadne pohodlné. Pomocou funkcie Odoslať e-mailom môžu používatelia rýchlo odoslať svoje poznámky na jednu alebo viacero e-mailových adries. Táto funkcia umožňuje aj zdieľanie poznámok v knihách.

Navyše, na prenos súborov do iných zariadení podporuje InkPad Eo funkciu zdieľania cez Wi-Fi.

Veľký, farebný a k zraku šetrný displej E Ink

PocketBook InkPad Eo má najnovší farebný displej E Ink Kaleido™ 3 s pôsobivými optickými vlastnosťami: rozlíšenie čiernobieleho obrázka je 1860 × 2480, a pri farebnom obrázku je to 930 × 1240. Nová technológia E Ink Kaleido™ 3 poskytuje o 50 % lepšie rozlíšenie a PPI farebného obrázka. PocketBook InkPad Eo dokáže reprodukovať 4096 farieb, pričom zostáva úplne šetrný k zraku a bezodleskový. Displej s 10,3-palcovou uhlopriečkou umožňuje používateľom udržiavať si pred očami veľké množstvo informácií na jednej strane a ponecháva množstvo priestoru na poznámky a odkazy.


Ďalšie kľúčové funkcie PocketBook InkPad Eo:

  • SMARTlight - nastavte si nielen jas, ale aj teplotu farieb displeja, môžete si zvoliť teplý alebo chladný tón osvetlenia.
  • OS Android 11: používatelia si môžu jednoducho stiahnuť aplikácie tretích strán na čítanie, písanie rukou alebo úpravy textu.
  • Vysokovýkonný procesor: mimoriadne výkonný osemjadrový (2,3 GHz) procesor, ktorý výrazne zvyšuje efektivitu e-poznámkovača a zlepšuje rýchlosť písania rukou.
  • Vstavaný stereo reproduktor: e-poznámkovač podporuje formát MP3 a WAV, a má vstavaný stereo reproduktor, s ktorým budú skvele znieť audioknihy aj hudba.
  • Bluetooth 5.0, Wi-Fi (dvojpásmové – 2,4/5 GHz) a zásuvka USB typu C;
  • 64 GB zabudovanej pamäte a slot na microSD kartu;
  • Počiatočná podpora 17 knižných a grafických formátov (tento počet sa môže zvýšiť s aplikáciami tretích strán): AZW, AZW3, DOC, DOCX, EPUB, FB2, FB2.ZIP, HTM, HTML, MOBI, PDF, PRC, RTF, TXT, PNG, BMP, JPEG.

PocketBook InkPad Eo: váš dokonalý zážitok z poznámkovania.

späť
Aa HD