Nová čítačka e-kníh InkPad Lite od spoločnosti PocketBook: dostupný komfort veľkej obrazovky

2. augusta 2021

Spoločnosť PocketBook vám s potešením predstavuje úplne novú čítačku e-kníh InkPad Lite s 9,7-palcovým displejom E Ink Carta™, vďaka čomu je čítanie na veľkej obrazovke teraz ešte dostupnejšie! Tento produkt bude k dispozícii na jeseň 2021.

Toto nové zariadenie s veľkou obrazovkou a funkciou SMARTlight, aktualizovaným dizajnom a ovládacími tlačidlami na bočnom paneli garantuje používateľovi plynulé a pohodlné čítanie.

Vďaka kombinácii veľkej obrazovky, prijateľnej ceny a mnohých možností práce s textom – používatelia si môžu robiť poznámky, zvýrazňovať a ukladať dôležité časti textu, používať slovník – je čítačka e-kníh InkPad Lite nenahraditeľnou pomôckou pre samostatný rozvoj a štúdium.

Väčšia obrazovka – výnimočný zážitok z čítania e-kníh

Čítačka e-kníh InkPad Lite od spoločnosti PocketBook je vybavená veľkou 9,7-palcovou obrazovkou, ktorá sa ideálne hodí pre akýkoľvek obsah: od bežnej beletrie až po odbornú literatúru a učebnice. Vďaka veľkej uhlopriečke sa na obrazovku zmestí viac textu a pre čitateľov so zrakovými problémami je pohodlnejšie nastaviť si veľkosť písma podľa vlastných potrieb. Nezabudnite na technológiu E Ink Carta™, vďaka ktorej sa vzhľad obrazovky čítačky e-kníh čo najviac blíži k štandardnej tlačenej knihe, a preto je úplne bezpečná pre oči.

Viac možností s funkciou SMARTlight

Na rozdiel od tradičného predného osvetlenia umožňuje technológia SMARTlight používateľom nastaviť nielen jas obrazovky, ale aj teplotu farieb. Takže, používatelia môžu čítať maximálne pohodlne pri akomkoľvek osvetlení a vybrať si teplé alebo studené tóny predného osvetlenia podľa nálady a preferencií. Automatický režim zmení nastavenia podľa denného času. Okrem toho si čitatelia môžu vytvárať vlastné šablóny s nastaveniami jasu, vďaka ktorým rýchlo nastavia obrazovku podľa svojich potrieb a v správnom čase.

Úplne nový dizajn, bočné ovládacie tlačidlá a kompaktnosť

Čítačka e-kníh InkPad Lite od spoločnosti PocketBook má nový rezervovaný a pragmatický dizajn, ktorý určite zaujme milovníkov klasiky. Hlavnou inováciou tohto modelu sú však ovládacie tlačidlá, ktoré sa presunuli zo spodnej časti zariadenia na pravý bočný panel. Pre mnohých používateľov bude čítačka e-kníh ešte pohodlnejšia a ergonomickejšia vďaka možnosti otáčať strany pomocou bočných tlačidiel. A vďaka snímaču zrýchlenia, ktorý zisťuje orientáciu obrazovky, je čítačka e-kníh InkPad Lite rovnako vhodná pre ľavákov aj pravákov. Ďalšou skvelou správou pre používateľov čítačky e-kníh InkPad Lite je jej veľkosť. Rozmery čítačky e-kníh sú 236,2 × 173 × 7,9 mm, čo z nej robí jedno z najkompaktnejších zariadení v tejto veľkostnej kategórii.

Podpora veľkého množstva formátov bez konverzie

Jednou z mnohých výhod čítačiek e-kníh od spoločnosti PocketBook je podpora veľkého množstva formátov. Čítačka e-kníh InkPad Lite od spoločnosti PocketBook poteší čitateľov aj výnimočnou voľnosťou výberu: zariadenie podporuje 19 knižných a 4 grafické formáty. Znamená to, že čítačka e-kníh otvára knihy, dokumenty a obrázky vo všetkých obľúbených formátoch a používatelia nemusia plytvať časom na konverziu súborov.

Wi-Fi a vlastné cloudové služby

Vďaka cloudovému úložisku PocketBook Cloud a aplikácii PocketBook Reader môžu používatelia synchronizovať knihy (a celé knižnice) medzi rôznymi zariadeniami. Navyše, služby Dropbox a Send-to-PocketBook spolu so zabudovanou Wi-Fi umožňujú prenos kníh do čítačky e-kníh len niekoľkými kliknutiami.

Dvojjadrový procesor a výkonná batéria

Čítačka InkPad Lite od spoločnosti PocketBook je vybavená výkonným dvojjadrovým procesorom, ktorý zabezpečuje vysokú rýchlosť načítavania kníh, otvárania aplikácií a plynulé otáčanie strán. A vďaka 2200 mAh batérii dokáže čítačka e-kníh fungovať na jedno nabitie až jeden mesiac.

Čítačka e-kníh InkPad Lite s 9,7-palcovým displejom od spoločnosti PocketBook umožňuje viac ako kedykoľvek predtým vychutnať si zážitok z čítania e-kníh.

späť
Aa HD