PocketBook InkPad X Pro: vynikajúci zážitok z poznámkovania a čítania na veľkom 10,3-palcovom displeji

9. augusta 2023

PocketBook s nadšením oznamuje uvedenie netrpezlivo očakávaného zariadenia na e-poznámkovanie a čítanie – PocketBook InkPad X Pro. Najnovší e-poznámkovač využívajúci systém Android™ je vybavený úžasným 10,3-palcovým displejom E Ink Mobius™, podporuje písanie rukou a dopĺňa ho dotykové pero Wacom. Zariadenie podporuje aj zvukové formáty, má Bluetooth® a nastaviteľnú funkciu SMARTlight.

Zoznámte sa už na jar s e-poznámkovačom a čítačkou e-kníh PocketBook InkPad X Pro, v maloobchodnej súprave spolu s ochranným krytom!

Čítajte, študujte a pracujte efektívnejšie s funkciou písania rukou

PocketBook InkPad X Pro prenáša zážitok z interakcie s digitálnym obsahom na novú úroveň! S dotykovým perom Wacom si môžu používatelia pri čítaní robiť presné rukou písané poznámky na okraj alebo písať do samostatnej aplikácie. Už nemusíte tráviť ďalší čas písaním poznámok do textu alebo zapisovaním myšlienok – stačí si zobrať dotykové pero a všetko si môžete pohodlne zapísať bez toho, aby ste sa odtrhli od čítania. Všetky vaše poznámky sa uložia vo formáte pdf alebo png a môžete ich nahrať na cloud a preniesť do ľubovoľného iného zariadenia.

Funkcia písania rukou je skutočnou vychytávkou pre dychtivých čitateľov, študentov a každého, kto pracuje s textami. S InkPad X Pro môžete výrazne zvýšiť svoju produktivitu, pretože poznámky si môžete robiť rýchlejšie a efektívnejšie než pri písaní na klávesnici alebo do papierového poznámkového bloku.

Veľký a k očiam šetrný displej pre skvelé čítanie

PocketBook InkPad X Pro je vybavený 10,3-palcovým displejom E Ink Mobius™ s rozlíšením 1404 × 1872 a 227 PPI. Taký veľký a k očiam maximálne šetrný displej poskytuje nebývalý komfort na čítanie akéhokoľvek obsahu: obyčajnej beletrie a literatúry faktu, odbornej a obchodnej literatúry, učebníc a periodík. Používatelia si môžu ľahko prispôsobiť veľkosť textu podľa svojich potrieb: 10,3-palcový displej umožňuje zobrazenie značného množstva textu, a to aj pri zväčšenom písme. A vďaka technológii E Ink je displej e-poznámkovača šetrný k očiam a bez odleskov, aby ste si mohli kedykoľvek a kdekoľvek užívať pohlcujúce a bezpečné čítanie.

E-poznámkovač využívajúci systém Android

PocketBook InkPad X Pro funguje na platforme Android, aby mali používatelia možnosť používať aj aplikácie tretích strán. Odteraz si môžu používatelia do zariadenia nainštalovať celý rad mobilných aplikácií na čítanie alebo písanie rukou, aby si mohli svoju používateľskú skúsenosť prispôsobiť podľa svojich preferencií.

Počúvajte audioknihy a hudbu

Toto zariadenie môžete používať nielen na písanie rukou alebo čítanie, ale aj na počúvanie audiokníh! Pripojte si e-poznámkovač k bezdrôtovým slúchadlám alebo reproduktorom cez Bluetooth a môžete počúvať ľubovoľné audio súbory vo formáte MP3 a WAV.

Ešte väčší čitateľský komfort so SMARTlight

Funkcia SMARTlight zabezpečuje bezpečné čítanie pri ľubovoľných svetelných podmienkach. S adaptívnym osvetlením si môžu používatelia upraviť jas aj teplotu farieb displeja, vybrať si medzi teplými alebo chladnými odtieňmi, aby bol ich zážitok z čítania ešte dokonalejší.

Ďalšie pozoruhodné funkcie PocketBook InkPad X Pro:

  • štvorjadrový procesor a 2 GB RAM umožňujú plynulé čítanie a pracovný tok,
  • 32 GB zabudovanej pamäte: dostatočný priestor na veľkú knižnicu, všetky poznámky a záznamy,
  • podpora 18 knižných a grafických formátov: AZW, AZW3, DOC, DOCX, EPUB, FB2, FB2.ZIP, HTM, HTML, MOBI, PDF, PRC, RTF, TXT, PNG, BMP, JPG, JPEG,
  • zariadenie využíva OS Android 8.1,
  • Bluetooth, Wi-Fi a zásuvka USB typu C,
  • maloobchodná súprava obsahuje dotykové pero Wacom a ochranný kryt s funkciou spánku.

PocketBook InkPad X Pro – 10,3-palcové zariadenie na e-poznámkovanie a čítanie na prácu a zábavu!

späť
Aa HD