PocketBook v predajniach Panta Rhei: bližšie ku všetkým slovenským milovníkom kníh

15. júna 2022

PocketBook s radosťou oznamuje začiatok spolupráce s významným slovenským knižným reťazcom Panta Rhei. Odteraz si budú môcť slovenskí milovníci kníh kúpiť najlepšie zariadenia na čítanie e-kníh priamo v predajniach siete a v online obchode pantarhei.sk.

Značka PocketBook je už dlho jedným z lídrov na trhu čítania e-kníh na Slovensku. Vďaka spolupráci s obľúbeným reťazcom kníhkupectiev sa však zariadenia PocketBook ešte viac sprístupnia slovenským čitateľom.

PocketBook má ideálne čítacie zariadenie pre každého! Vodotesnú čítačku e-kníh, zariadenie s farebným displejom, čítačku e-kníh pre študentov: každý používateľ si nájde čítačku e-kníh, akú potrebuje. Medzi jedinečné vlastnosti PocketBook patrí:

  • Čítanie v ľubovoľnom formáte. Čítačky e-kníh PocketBook podporujú najväčší počet formátov na trhu: 19 knižných a 4 grafické vrátane 2 formátov komiksov.
  • Možnosť počúvať knihu, keď nemôžete čítať! Väčšina modelov PocketBook podporuje formáty audiokníh a má Bluetooth. Funkcia prevodu textu na reč zmení akýkoľvek textový súbor na audioknihu. Stačí niekoľko kliknutí a PocketBook prečíta nahlas ľubovoľnú knihu v jednom z 26 jazykov vrátane slovenčiny.
  • Sloboda stiahnuť si akúkoľvek e-knihu. Na rozdiel od čítačiek e-kníh iných značiek má PocketBook otvorený systém, ktorý znamená možnosť stiahnuť si už zakúpené knihy.
  • Ľahké a štýlové zariadenie! Priemerná 6-palcová čítačka e-kníh PocketBook má rekordne nízku hmotnosť, váži iba 155 g. A produktový dizajn zariadení PocketBook sa pýši množstvom prestížnych ocenení RedDot.

Vyberte si v predajniach Panta Rhei z bestsellerov PocketBook s rôznymi funkciami:

  • PocketBook InkPad Color –7,8-palcová čítačka e-kníh s inovatívnym farebným displejom a podporou zvuku vrátane funkcie prevodu textu na reč v slovenčine;
  • PocketBook InkPad 3 – čítačka e-kníh s veľkým 7,8-palcovým displejom, funkciou SMARTlight a podporou zvuku vrátane funkcie prevodu textu na reč v slovenčine;
  • PocketBook Touch HD 3 – 6-palcová čítačka e-kníh s vodotesnosťou stupňa IPX8 s podporou audiokníh a funkciou prevodu textu na reč v slovenčine;
  • PocketBook Touch Lux 5 –ultraľahká 6- palcová čítačka e-kníh s adaptívnou funkciou SMARTlight.

Prejdite na novú úroveň komfortu s čítačkami e-kníh PocketBook! Vyberte si najlepšie čítacie zariadenia na pantarhei.sk.

späť
Aa HD