Firmvér 6.0 pre PocketBook Touch HD 3: nový dizajn a nebývalé možnosti

26. marca 2020

Od 26 marca 2020 je k dispozícii nová verzia firmvéru 6.0 pre čítačky e-kníh PocketBook Touch HD 3. Za posledné roky ide o najväčšiu aktualizáciu, ktorá zmení dizajn hlavnej ponuky a aplikácií, a zároveň pridá aj nový formát knihy EPUB3.

Čoskoro bude verzia firmvéru 6.0 dostupná aj pre PocketBook Touch Lux 4, PocketBook InkPad 3, PocketBook InkPad 3 Pro a ostatné podporované modely.

PocketBook sa so zreteľom na maximálny komfort svojich používateľov neustále posúva vpred, a to nie len vývojom nových produktov, no zároveň aj sústavným vylepšovaním súčasných modelov. Najnovšia verzia firmvéru 6.0 predstavuje obrovskú aktualizáciu, vďaka ktorej bude zariadenie PocketBook Touch HD 3 ešte pohodlnejšie a modernejšie:

  • Všetky aplikácie dostali nové používateľské rozhranie. Došlo k prerobeniu notifikácií, ovládacích prvkov a aj panelov aplikácií. Okrem toho nový vzhľad dostala aj karta knihy. Nesmieme opomenúť aktualizovanú aplikáciu Audiobooks, vďaka ktorej bude počúvanie a triedenie zvukových súborov ešte pohodlnejšie.
  • Predstavujeme vám nový formát knihy pre vašu čítačku e-kníh. Softvérová aktualizácia dopĺňa arzenál PocketBook Touch HD 3 o ďalší formát knihy – EPUB3. Zariadenie teraz teda podporuje 20 formátov kníh, čo je naozajstný rekord.
  • Aktualizovaný dizajn hlavnej ponuky: okrem dostupných a nedávno prečítaných kníh sa na hlavnej ponuke bude zobrazovať zoznam odporúčanej literatúry (bestsellery, novinky, kniha týždňa). Okrem toho si môžete prispôsobiť rozhranie domovskej obrazovky pridávaním ikon potrebných aplikácií či aktiváciou knižných odporúčaní.
  • Firmvér 6.0 prehodnocuje a zjednodušuje systém autorizácie: teraz sa môžete prihlásiť do cloudu PocketBook, obchodu PocketBook a ďalších značkových služieb prostredníctvom jedného účtu. Okrem toho má používateľ možnosť prihlásiť sa do svojho účtu cez smartfón v aplikácii PocketBook naskenovaním QR kódu.
  • Zlepšený výkon PocketBook Touch HD 3: rýchlejší prechod z režimu spánku, rýchlejšie reakcie dotykového panelu, rýchlejšie a plynulejšie písanie rukou.

Nová verzia firmvéru 6.0 prináša mnohé zmeny zariadenia PocketBook Touch HD 3, a preto nemárnite čas a aktualizujte si svoju čítačku e-kníh, aby ste si mohli užiť novú úroveň komfortu čítania e-kníh.

Ak ste vlastníkom iného modelu – sledujte oznámenia, keďže v najbližšej budúcnosti bude dostupný nový firmvér pre zariadenia PocketBook Touch Lux 4, PocketBook InkPad 3, PocketBook InkPad 3 Pro a ďalšie podporované modely.

späť
Aa HD