PocketBook Verse: nová generácia ľahkosti a pohody pri čítaní

5. septembra 2023

PocketBook oznamuje uvedenie svojej mimoriadne užívateľsky prívetivej, kompaktnej a ľahkej 6-palcovej čítačky e-kníh PocketBook Verse, navrhnutej tak, aby poskytla všetko potrebné na pohodlné čítanie. Nový model PocketBook Verse sa môže pochváliť k očiam šetrným dotykovým displejom E Ink Carta™ a adaptívnou funkciou SMARTlight, má slot na kartu microSD a podporuje PocketBook Cloud.

Rovnako šetrná k zraku ako tlačená strana

PocketBook Verse je ideálnym spoločníkom pre dychtivých čitateľov. S jej 6-palcovým HD dotykovým displejom E Ink Carta™ je čítanie pohodlné a príjemné. Vysokokvalitný displej poskytuje zážitok ako pri čítaní papierovej knihy, a umožňuje tak čítať celé hodiny bez namáhania očí alebo straty sústredenia. Dajte zbohom odleskom pri jasnom slnečnom svetle, pretože displeje čítačiek e-kníh E Ink umožňujú čítanie kedykoľvek a kdekoľvek. Vďaka dokonalej jasnosti a čitateľnosti ožíva na strane každé slovo.

Väčšia sloboda s adaptívnou funkciou SMARTlight

Zažite dokonalý čitateľský komfort s čítačkou e-kníh PocketBook Verse, ktorá vás môže sprevádzať cez deň aj v noci. Vďaka technológii SMARTlight si môžu používatelia nastavením jasu a teploty farieb displeja prispôsobiť parametre displeja akýmkoľvek svetelným podmienkam. Teraz si môžete bez problémov prispôsobiť farebný tón strany bez prerušenia čítania – jednoducho posúvajte prst po bočnej strane displeja. Svoje preferované šablóny nastavení displeja si tiež môžete uložiť a aktivovať neskôr, aby ste si kedykoľvek mohli užívať personalizované čítanie.

Čítanie bez obmedzení s podporou 25 formátov

PocketBook Verse podporuje 25 knižných a grafických formátov vrátane ACSM, AZW, CBZ, DJVU, DOC, EPUB, FB2, PDF, TXT, JPEG a PNG, takže súbory sa už nebudú musieť konvertovať. S PocketBook môžu čitatelia zabudnúť na problém konverzie súborov a ušetria tak drahocenný čas. Vďaka svojej podpore Adobe DRM ponúka Verse aj kompatibilitu so službami online knižníc. Požičiavanie si kníh online nebolo nikdy ľahšie!

Slot na pamäťovú kartu a mesiac čítania na jedno nabitie

S PocketBook Verse sa vám nikdy nestane, že by ste nemali čo čítať. Toto zariadenie je vybavené 8 GB zabudovanou pamäťou, ktorá poskytuje dosť miesta na to, aby ste si v čítačke e-kníh mohli uložiť niekoľko tisíc kníh. Na zariadení sa nachádza aj slot na pamäťovú kartu, ktorý podporuje až 128 GB, čo vám umožňuje rozšíriť svoju virtuálnu knižnicu na vyše 15 tisíc e-kníh, v závislosti od formátu a kvality jednotlivých stiahnutých súborov. Verse exceluje aj v energetickej účinnosti: jedno plné nabitie poskytne zariadeniu energiu až na mesiac aktívneho čítania.

Vynikajúca kombinácia komfortu a štýlu

PocketBook Verse je kompaktné zariadenie, ktoré váži len 182 g a ľahko sa vám zmestí do tašky alebo peňaženky. Vďaka dokonalej kombinácii mechanických ovládacích tlačidiel a dotykového displeja ponúka čítačka e-kníh bezproblémovú navigáciu a intuitívny zážitok z čítania. Verse, navrhnutá tak, aby zapôsobila, sa môže pochváliť štíhlym a štýlovým vzhľadom, ktorý sa hodí k akémukoľvek štýlu. Jej minimalistický dizajn a nápadná jasnomodrá a hmlistá sivá farba dodajú vášmu čítaniu nádych sofistikovanosti.

Skvelé možnosti čítania s bezplatnými slovníkmi a cloudovými službami

So zabudovanou Wi-Fi ponúka PocketBook Verse rýchly prístup k online kníhkupectvám, takže si môžete jednoducho prehliadať a kupovať knihy z rôznych zdrojov. Prevezmite kontrolu nad celou svojou knižnicou a synchronizujte si súbory naprieč viacerými zariadeniami pomocou PocketBook Cloud, zatiaľ čo Dropbox umožní rýchle dodanie e-kníh priamo do vášho zariadenia.

Používatelia môžu tiež pohodlne využívať 11 predinštalovaných slovníkov a preskúmať ďalších 42 jazykových kombinácií, ktoré sú k dispozícii na bezplatné stiahnutie. Či už sa učíte nový jazyk alebo si zdokonaľujete jazykové znalosti, PocketBook Verse je ideálnym spoločníkom pre jazykových nadšencov.

PocketBook Verse – nová kapitola užívateľsky prívetivého e-čítania.

späť
Aa HD