PocketBook Verse Pro Color: superkompaktná čítačka e-kníh s farebným displejom E Ink Kaleido™ 3

4. júna 2024

PocketBook s hrdosťou uvádza svoju najnovšiu čítačku e-kníh – PocketBook Verse Pro Color, 6-palcový model s najnovším farebným displejom E Ink Kaleido™ 3 navrhnutým tak, aby poskytoval pohlcujúci zážitok z čítania a počúvania. Model Verse Pro Color, ktorý je kompaktný no zároveň výkonný, ohromuje súborom pokročilých funkcií a charakteristík, ako je napríklad ochrana proti vode IPX8, podpora audiokníh s Bluetooth, funkcia Text-to-Speech, adaptívna funkcia SMARTligth a štvorjadrový procesor.

Nový kompaktný model Verse Pro Color sľubuje výnimočný zážitok z čítania plného farieb pre zanietených knižných nadšencov, ktorí sa nikdy nevedia odtrhnúť od knihy.

Čítajte vo farbe s najnovším displejom E Ink Kaleido™ 3

PocketBook Verse Pro Color je 6-palcová čítačka e-kníh vybavená špičkovým farebným displejom E Ink Kaleido™ 3, ktorý ponúka 50 % zlepšenie rozlíšenia a PPI pre dokonalé e-čítanie vo farbe. S rozlíšením čiernobieleho obrazu 1072 x 1448 a rozlíšením farebného obrazu 536 × 724 prináša Verse Pro Color úžasnú čistotu a detaily. Model PocketBook Verse Pro Color, ktorý reprodukuje 4096 farieb a odtieňov, poskytuje zážitok z pohodlného e-čítania, ktoré je šetrné k očiam a bezodleskové, keďže jeho optické vlastnosti sa v maximálnej miere približujú k bežným tlačeným stranám.

SMARTlight na čítanie šetrné k očiam pri akomkoľvek osvetlení

SMARTlight zlepšuje zážitok z čítania tým, že ponúka prispôsobiteľné osvetlenie. Používatelia si môžu prispôsobiť preferencie osvetlenia, od chladného modrastého tónu na čítanie za denného svetla až po teplý a upokojujúci žltý odtieň pre príbehy pred spaním. V manuálnom režime upravte jas a vyberte si medzi teplými alebo chladnými tónmi, a potom si prispôsobené nastavenia uložte na jednoduché prepínanie. V automatickom režime SMARTlight inteligentne upravuje jas a farebnú teplotu podľa dennej doby, čím zaisťuje vždy optimálne podmienky na čítanie.

Nespočetné možnosti pre milovníkov audiokníh

PocketBook Verse Pro Color je ideálne zariadenie nielen na čítanie, ale aj na počúvanie audiokníh. Táto čítačka e-kníh podporuje 6 zvukových formátov a má Bluetooth 5.4 na pohodlné prepojenie so slúchadlami a inými zariadeniami. Používatelia si môžu audioknihy kúpiť kdekoľvek a počúvať ich na Verse Pro Color!

Ďalšou funkciou, ktorú si fanúšikovia audia zamilujú, je Text-to-Speech, ktorá umožňuje zmeniť ľubovoľný textový súbor na obdobu audioknihy. Pri šoférovaní alebo varení večere už používatelia nemusia prerušiť svoje knižné dobrodružstvá: stačí dvakrát kliknúť a Verse Pro Color začne knihu čítať nahlas. Funkcia Text-to-Speech sa môže pochváliť širokou škálou prirodzene znejúcich mužských a ženských hlasov, ktoré budú nahlas čítať textové súbory v jednom z 26 dostupných jazykov.

Užívajte si čítanie bez obáv s ochranou proti vode IPX8

Model PocketBook Verse Color Pro, ktorý je certifikovaný, že vydrží ponorenie do sladkej vody až do hĺbky 2 metrov po dobu 60 minút, umožňuje používateľom zahĺbiť sa do svojej obľúbenej knihy, či už sa kúpu alebo leňošia pri bazéne. Verse Color Pro, navrhnutý pre aktívny životný štýl, spája kompaktnosť a funkčnosť s robustnou odolnosťou voči vode, čo používateľom dáva slobodu čítať na cestách bez obáv z vystavenia vode. S ochranou IPX8 sa používatelia môžu cítiť sebaisto pri čítaní v akomkoľvek prostredí, či už ich zastihne dážď, alebo relaxujú vo vode so svojou obľúbenou knihou.

Kompaktnosť, ergonómia a dlhá výdrž batérie

Farebný obsah si teraz môžete užívať kdekoľvek s kompaktnou a ľahkou 6-palcovou čítačkou e-kníh PocketBook Verse Pro Color, ktorá ponúka pohodlné čítanie doma aj na cestách. Vďaka svojim rozmerom a ľahkému dizajnu je porovnateľná s malým papierovým poznámkovým blokom, hoci sa do nej zmestia tisíce kníh. Navigáciu vo Verse Pro Color zjednodušuje dotykový displej a mechanické tlačidlá. Toto zariadenie nielenže dokonale sadne do ruky, ale vyniká aj svojím štýlovým dizajnom. Navyše, vďaka energeticky účinnému displeju E Ink môžete čítačku e-kníh používať až 1 mesiac bez toho, aby ste ju museli nabiť.

25 formátov, štvorjadrový procesor a ďalšie funkcie Verse Pro Color

  • 25 formátov bez konverzie – PocketBook Verse Pro Color podporuje všetky najpopulárnejšie knižné a grafické formáty vrátane komiksových formátov CBR a CBZ.
  • Podpora 6 zvukových formátov – počúvajte audio súbory vo formátoch M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3 a MP3.ZIP.
  • Štvorjadrový procesor – na rýchlu navigáciu a dokonalý čitateľský zážitok.
  • 16 GB zabudovanej pamäte – na veľkú knižnicu, ktorá je vždy poruke.
  • Dvojpásmové Wi-Fi (2,4/5 GHz) – na pohodlné surfovanie na nete.
  • Služby PocketBook Cloud a Dropbox – jednoducho spravujte a synchronizujte svoje knihy.
  • Predinštalované slovníky – 11 predinštalovaných jazykových kombinácií a 42 kombinácií je k dispozícii na stiahnutie.

PocketBook Verse Pro Color: vaša farebná stránka e-čítania

späť
Aa HD