PocketBook Verse Pro: najnovšie technológie na e-čítanie v kompaktnom tele

5. septembra 2023

PocketBook s potešením oznamuje uvedenie 6-palcovej špičkovej čítačky e-kníh Verse Pro, ktorá v sebe spája bezkonkurenčnú funkčnosť s výnimočnou kompaktnosťou. PocketBook Verse Pro, navrhnutá tak, aby pozdvihla váš zážitok z čítania do nových výšin, sa môže pochváliť takými pokročilými funkciami, ako sú podpora audiokníh a Text-to-Speech s Bluetooth, nastaviteľnou funkciou SMARTlight a ochranou proti vode stupňa IPX8.

Zážitok ako zo skutočnej knihy pre potešenie z čítania

Model PocketBook Verse Pro je vybavený 6-palcovým displejom E Ink Carta™ s HD rozlíšením 1072 × 1448 a 300 PPI. E-čítanie si môžete užívať bez obáv z namáhania očí: toto zariadenie má optické vlastnosti tak podobné tlačenej strane, ako je to len pri čítacom zariadení možné. Displej E Ink je aj pri slnečnom svetle bez odleskov, takže je ideálny na čítanie vonku, zatiaľ čo čistota strany a dokonale ostrý text sú prísľubom toho, že budete mať z e-čítania skutočné potešenie. A čo vždy stojí za zmienku: energeticky účinná technológia E Ink umožňuje až jeden mesiac čítania na jedno nabitie batérie.

Technológia SMARTlight a dark mode

K čitateľskému komfortu významne prispievajú aj ďalšie dve funkcie – SMARTlight a dark mode. V manuálnom režime vám SMARTlight umožňuje nastaviť jas a zvoliť pre obrazovku teplý alebo chladný tón, a tieto nastavenia si môžete uložiť, aby ste ich v budúcnosti mohli ľahko prepínať. V automatickom režime zasa SMARTlight upravuje jas a teplotu farieb podľa denného času. Dark Mode zlepšuje zážitok z čítania pri slabom osvetlení nastavením tmavého pozadia a bieleho textu, čo pomáha znižovať namáhanie očí.

Text-to-Speech a audioknihy

PocketBook Verse Pro podporuje funkciu Text-to-Speech, ktorá dokáže zmeniť ľubovoľný textový súbor na zvukovú stopu hlasovým vyjadrením v jednom z 26 dostupných jazykov. Prejdite z čítania knihy na jej počúvanie v akejkoľvek situácii: stačí dvakrát kliknúť a čítačka e-kníh začne nahlas čítať, zatiaľ čo vy budete vykonávať svoju dennú rutinu. Prirodzene znejúce hlasy, ktoré poskytuje funkcia Text-to-Speech, sú zárukou toho, že vám v knihe neunikne žiadny detail alebo dôraz.

Zariadenie ponúka aj podporu 6 obľúbených zvukových formátov, a tak je skvelou voľbou na počúvanie audiokníh. S technológiou Bluetooth sa čítačka e-kníh ľahko pripojí k bezdrôtovým slúchadlám alebo zvukovým systémom automobilu, čo umožňuje ničím nerušené potešenie z počúvania.

Ochrana proti vode IPX8 pre čítanie bez obmedzení

Model PocketBook Verse Pro, vytvorený tak, aby odolal poškodeniu vodou, spĺňa štandard IPX8. Znamená to, že čítačka e-kníh sa môže ponoriť do sladkej vody do hĺbky až 2 metrov až na 60 minút bez škodlivých účinkov. Či už čítate vo vani alebo pri bazéne, môžete sa do svojej obľúbenej knihy zahĺbiť bez akýchkoľvek obáv z vystavenia vode.

Príťažlivý dizajn a kompaktnosť

Model PocketBook Verse Pro je dokonale kompaktný, má štýlový vzhľad a premyslenú ergonómiu. V príťažlivej azúrovej a vášnivo červenej farbe táto čítačka e-kníh vyniká v dave a vyžaruje prémiovú estetiku. Prechádzanie stranami je hračka, na výber máte buď dotykový displej, alebo praktické mechanické tlačidlá umiestnené v spodnej časti. S kompaktnou veľkosťou s rozmermi len 108 × 156 × 7,6 mm a ergonomickým dizajnom umožňuje pohodlné čítanie kdekoľvek, zariadenie stačí držať jednou rukou.

25 formátov, mesiac čítania bez nabíjania a ďalšie funkcie Verse Pro

  • Všetky obľúbené formáty bez konverzie: čítačka e-kníh podporuje 25 formátov vrátane všetkých najbežnejších: ACSM, AZW, AZW3, CBR, DJVU, DOC, EPUB, FB2, MOBI, PDF, TXT, JPEG, PNG, TIFF;
  • Podpora Adobe DRM: s technológiou Adobe DRM si môžete požičiavať knihy z online knižníc;
  • Podpora 6 zvukových formátov: MP3, MP3.zip, OGG, OGG.zip, M4A, M4B;
  • Až mesiac práce na jedno nabitie: vďaka neuveriteľnej energetickej účinnosti je Verse Pro ideálnym zariadením na každodenné čítanie, ako aj na čítanie na cestách;
  • Služba PocketBook Cloud a Wi-Fi: pre pohodlné nakupovanie, synchronizáciu a spravovanie knižnice;
  • 16 GB internej pamäte: dostatok miesta na pôsobivú knižnicu;
  • Automatické otáčanie obrazovky: zmena orientácie obrazovky pre ešte väčší čitateľský komfort;
  • Predinštalované slovníky: 11 jazykových kombinácií a 42 kombinácií k dispozícii na stiahnutie zadarmo;
  • Ľahké a kompaktné: toto zariadenie váži len 186 gramov.

PocketBook Verse Pro: jasná hviezda e-čítania s prémiovými funkciami

späť
Aa HD