Aktualizovaná aplikácia PocketBook Reader: nová úroveň komfortu pri čítaní

14. mája 2020

PocketBook predstaví obrovskú aktualizáciu jedného zo svojich najväčších hitov – mobilnej aplikácie PocketBook Reader pre zariadenia so systémom iOS a Android. Úplne nový dizajn a ďalší zvukový formát, zjednodušený postup autorizácie, viac možností synchronizácie a výmeny kníh a množstvo ďalších funkcií sa postarajú, že aplikácia bude ešte pohodlnejšia.

PocketBook Reader nepredstavuje iba mobilnú aplikáciu na čítanie, ale skutočný knižný klub v miniaplikácii. Čítajte a počúvajte rôzne formáty, synchronizujte si knižnice a miesta, kde ste skončili s čítaním, zdieľate svoje dojmy z kníh a získavajte odporúčania. To všetko vďaka PocketBook Reader. Všetky svoje knihy nájdete dostupné na svojom smartfóne či tablete.

Čo je teda v aplikácii PocketBook Reader nové?

  • Nová služba ukladania kníh – používatelia PocketBook Reader si odteraz môžu do svojej knižnice pridávať a čítať knihy z cloudového úložiska Google Drive spolu so zakúpenými knihami zo služby Google Play Books. Používatelia sa súčasne môžu prihlásiť k niekoľkým rôznym účtom rôznych služieb, akými sú napríklad PocketBook Cloud alebo Dropbox.
  • Nové nastavenie rozhrania – používateľské rozhranie PocketBook Reader dostalo nové farebné motívy, ktoré pomôžu pri diverzifikácii práce s aplikáciou a umožnia si ich nastaviť podľa vašej nálady. Moderný a praktický dizajn aplikácie poskytne maximálny komfort elektronického čítania.
  • Miniaplikácie so zoznamami kníh na domovskej obrazovke – vďaka miniaplikáciám na hlavnej obrazovke získajú používatelia rýchly prístup k zoznamom kníh z rôznych online služieb. Miniaplikácie sa na obrazovke automaticky objavujú a miznú po vašom prihlásení alebo odhlásení sa z účtu. Používatelia však zároveň majú možnosť si pridávať akékoľvek zoznamy kníh na domovskú obrazovku.
  • Podpora nového zvukového formátu – v aktualizovanej aplikácii dopĺňa tradičný formát mp3 zvukový formát m4b, ktorý sa výborne hodí na počúvanie audiokníh. Okrem toho sa zakúpené audioknihy odteraz synchronizujú so službou PocketBook Cloud.
  • Autorizácia je pohodlnejšia než kedykoľvek predtým – vďaka jednému účtu PocketBook môžete pracovať s ďalšími službami, akými sú PocketBook Cloud a ReadRate, pričom nebudete strácať čas registráciou. Pre vlastníkov čítačiek e-kníh PocketBook existuje nová možnosť synchronizácie účtov a knižníc prostredníctvom naskenovania QR kódu v aplikácii PocketBook Reader.
  • Zlepšená interakcie aplikácie so službou Dropbox – odteraz si môžu používatelia vymieňať knihy medzi zariadeniami iOS a Android použitím aplikácie PocketBook Reader.
  • Funkcia presúvania – súbory kníh odteraz možno jednoducho presúvať z pamäte zariadenia do akéhokoľvek cloudového úložiska. Stačí požadovaný dokument potiahnutím presunúť.
  • Interakcia so zoznamami kníh je odteraz ešte jednoduchšia – zoraďujte si lokálne súbory a knihy z cloudových služieb, vytvárajte si zbierky atď. Prezeranie svojich digitálnych knižníc nebolo nikdy také rýchle. Vďaka prerobeniu časti Zložky (ktorá sa teraz podobá viac na správcu súborov) došlo k zlepšeniu navigácie v pamäti zariadenia pri vyhľadávaní kníh.

Samozrejme však nejde o úplný zoznam zmien PocketBook Reader, a preto si otvorte aplikácie a oboznámte sa s jej novými funkciami na vlastnej koži.

Ak zatiaľ aplikáciu PocketBook Reader nemáte, stiahnite si ju zo služieb App Store alebo Google Play a objavte novú úroveň elektronického čítania.

späť
Aa HD