PocketBook Touch HD 3 Limited Edition: exkluzívna farba a štýlový kryt

19. novembra 2020

Spoločnosť Pocketbook oznamuje začiatok predaja limitovaných edícií modelu Touch HD 3 – jedného z najpopulárnejších a najžiadanejších modelov značky. Novinka Pocketbook Touch HD 3 Limited Edition prichádza v exkluzívne perlovo bielej farbe v súprave so štýlovým ochranným krytom. Model tiež disponuje rokom záručného krytia navyše, pričom do predaja ide v darčekovom balení. Práve preto pôjde o dokonalý darček pre každého milovníka čítania.

Čítačku e-kníh v luxusnej perlovo bielej, ktorá odráža vzor šíreho oceánu a mušlí, dokonale dotvára azúrovo-modré puzdro. Toto spojenie inšpirácie a technológie je priam stvorené pre nezabudnuteľnú púť po stránkach vzrušujúcich románov.

Skutočný klenot v čítaní e-kníh s celým priehrštím možností

PocketBook Touch HD 3 v sebe spája to najlepšie, čo používateľom môže moderná čítačka e-kníh ponúknuť. Súčasťou zariadenia je viacdotyková 6-palcová HD obrazovka E Ink Carta™, inteligentná technológia SMARTlight a výkonný dvojjadrový procesor. Podobne ako všetky čítačky Pocketbook, aj model Touch HD 3 podporuje ten najširší rad formátov na trhu – 19 knižných a 4 grafické formáty bez nutnosti konverzie.

Vďaka technológii HZO Protection™ (štandard IPx7) je čítačka e-kníh chránená pred škodlivým vplyvom vody. Zariadenie zvláda ponorenie v čistej vode do hĺbky jedného metra až na 30 minút. Vďaka tomu si budete môcť čítať na pláži, prípadne si čítačku budete môcť zobrať do vane bez obáv, že by sa poškodila.

Na zariadení sa nielen pohodlne číta, no môžete tiež počúvať audioknihy, prípadne si k čítaniu pustiť hudbu: podporuje rozhranie Bluetooth a 6 zvukových formátov: M4A, M4B, OGG, OGG.ZIP, MP3, MP3.ZIP.

Úchvatná farba umocňuje oceňovaný dizajn

Perlovo biela dáva elegantnej a štýlovej čítačke e-kníh nový nádych. Víťaz ocenenia Red Dot Award v kategórii najlepšieho produktového dizajnu vyzerá v tejto exkluzívnej farbe – vhodnej pre obidve pohlavia – ešte atraktívnejšie.

Limitovaná edícia modelu si zachovala svoje kompaktné rozmery (161,3 × 108 × 8 mm) a mimoriadne nízku hmotnosť len 155 g. Ergonomické zariadenie je jemné na dotyk, vďaka čomu si tak neužijete iba zaujímavú knihu, no zároveň aj samotné čítanie a držanie zariadenia v rukách.

Štýlové a nevyhnutné príslušenstvo

Súprava Pocketbook Touch HD 3 Limited Edition obsahuje štýlový tmavomodrý kryt, ktorý spoľahlivo ochráni čítačku e-kníh a ešte viac vám spríjemní čítanie.

Puzdro odolné voči nárazom pevne obopne zariadenie a zaistí ochranu všetkých jeho súčastí vrátane rohov. Budete tak môcť čítačku nosiť v batohu či ruksaku bez obáv, že by sa vám poškrabala. Príslušenstvo váži iba 80 gramov a vyrába sa z pevného polyuretánu a mikrovlákna.

Ďalším dôvodom využívania puzdra je jeho interakcia so špeciálnym snímačom krytu, ktorý automaticky prepne čítačku e-kníh po zatvorení obrazovky do režimu spánku. Znižuje sa tak spotreba batérie, čím sa zvyšuje prevádzkový čas bez nutnosti nabíjania.

Predĺžená 3-ročná záruka

PocketBook Touch HD 3 Limited Edition so sebou prináša ešte jednu výhodu – ďalší rok záruky navyše. Základná záruka sa rozširuje na tri roky, čo predstavuje ten najlepší dôkaz bezkonkurenčnej kvality.

PocketBook Touch HD 3 Limited Edition – exkluzívne vyhotovený klenot v čítaní

späť
Aa HD