Skočte priamo do deja svojej obľúbenej knihy a zachráňte superagenta: sledujte nové ohromujúce reklamy od PocketBook

17. septembra 2020

PocketBook oznamuje YouTube premiéru svojej novej série ohromujúcich reklám, ktoré ukazujú kúzlo ponorenia sa do deja knihy a stierajú hranice medzi literárnymi príbehmi a skutočným životom.

Nové videá sú pokračovaním myšlienky „Vo vašej čítačke PocketBook“, ktorú propagoval značkový film „Epický boj Sherlocka s Drakulom“ v 360о formáte. Tento film, uvedený v roku 2019, dosiahol na YouTube viac ako 15 miliónov pozretí. Nové reklamy však ukazujú pohlcujúci zážitok z čítania úplne novým spôsobom: ešte zábavnejším a bláznivejším!

Prečo „Vo vašej čítačke PocketBook“?

Čitatelia sa neustále delia o svoje emócie a pocity z kníh, ktoré čítali s použitím čítačky PocketBook. Niektorí idú ešte ďalej a opisujú epizódy, kde by boli oni konali inak ako hrdina knihy. Milujeme čítanie, pretože nám poskytuje možnosť uniknúť od reality a vyskúšať si nové roly.

V nových reklamách PocketBook odhaľuje tieto špecifické pohľady používateľov. My nečítame len knihu – na chvíľu prežívame všetko spolu s hrdinami, predstavujeme si samých seba na ich mieste. A presne toto spája vášnivých čitateľov na celom svete.

Čítanie vám umožňuje vnoriť sa do inej reality, pričom dúfame, že naše nové videá pripomenú, že s čítačkami e-kníh sa môžete ponoriť do deja knihy nielen doma na pohovke, ale kedykoľvek a kdekoľvek! Vďaka zariadeniam E Ink sa čítanie stalo mobilnejším ako kedykoľvek predtým.

O čom je táto séria?

Značkovú sériu tvoria štyri reklamy: trhák „Špiónska babka“, klasická romanca „Šokujúci valčík“, rozprávka „Spiaci ocko“ a fantasy „Hodina čarodejníc“. Divák skočí do vyvrcholenia deja a už o niekoľko sekúnd neskôr je svedkom náhlej zmeny knižnej fantázie na realitu.

Kampaň sa práve spustila na YouTube dvoma úžasnými príbehmi: „Špiónska babka“ a „Šokujúci valčík“ – ich štýl je úplne odlišný, ale prinášajú rovnakú myšlienku úplného pohltenia dejom knihy.

„Špiónska babka“ je ohromujúci špionážny akčný príbeh s hlavnou postavou na dôležitej tajnej misii. Čítať knihu s takým dramatickým dejom môže byť veľmi nebezpečné – čitatelia, pohltení príbehom, sa môžu ocitnúť priamo v strede intenzívnej prestrelky! Potom možno budú musieť zachrániť agenta pred ozbrojenými zlými chlapcami.

Tých, ktorí majú radšej menej riskantnú zábavu, PocketBook pozýva, aby si zatancovali „Šokujúci valčík“ na najluxusnejšom bále tejto sezóny. Dobrá správa: čitatelia sa nemusia trápiť tým, čo si na bál oblečú. Napokon, historický román obvykle čítate v pohodlí domova.

V polovici jesene PocketBook uvedie ďalšie dva rovnako úžasné príbehy: „Hodina čarodejníc“ a „Spiaci ocko“. Naši diváci sa budú musieť naučiť lietať na čarodejníckej metle a so statočným hrdinom vkĺznuť do brlohu draka chrliaceho oheň!

Hlavným cieľom tejto digitálnej kampane je vytvoriť dobrú náladu a tvorivým a zábavným spôsobom ukázať, čo spája vášnivých čitateľov na celom svete.

späť
Aa HD