Spolupráca medzi PocketBook a eD System: tá najlepšia ponuka v oblasti čítania e-kníh v Česku a na Slovensku

23. júna 2020

PocketBook – celosvetovo tretí výrobca čítačiek e-kníh E Ink – a eD System, ako jeden z najväčších distribútorov IT technológií v strednej Európe vytvorili partnerstvo, vďaka ktorému budú bestsellery Pocketbook a ich nové modely ešte bližšie zanieteným čitateľom v Česku a na Slovensku.

PocketBook na českom a slovenskom trhu úspešne figuruje už takmer desať rokov. Počas týchto rokov si mnohé produkty značky vyslúžili uznanie a ocenenia, akým je napríklad titul ProductRoku v roku 2019.

Spolupráca so spoločnosťou ED System označuje novú fázu ďalšieho vývoja PocketBook v Česku a na Slovensku.Odteraz budú špičkové čítačky e-kníh s k zraku šetrnou obrazovkou E Ink ešte dostupnejšie, a to bez ohľadu na to, či pôjde o offline alebo online kanál. V súčasnosti produktový rozsah obsahuje zariadenia s rôznymi uhlopriečkami a charakteristikami pre čo najpohodlnejšie čítanie. Patria sem:

  • PocketBook InkPad X – čítačka e-kníh s obrovským 10,3-palcovým displejom na čítanie akéhokoľvek obsahu. Disponuje funkciou SMARTlight, Bluetooth a podporou zvuku.
  • PocketBook InkPad Pro – výkonné zariadenie s 7,8-palcovou obrazovkou, ochranou proti vode v rámci štandardu IPX8, SMARTlight a rozhraním Bluetooth.
  • PocketBook Touch HD 3 – vodoodolná a kompaktná čítačka e-kníh, ktorá je bestsellerom. Disponuje 6-palcovou obrazovkou šetrnou k zraku, SMARTlight a rozhraním Bluetooth.
  • PocketBook Touch Lux 4 – kompaktná čítačka e-kníh s nízkou hmotnosťou s predným osvetlením a dizajnom, ktorý získalo prestížne ocenenie Red Dot Award.

Maxim Zhelezniak, vedúci obchodného oddelenia pre oblasť strednej a východnej Európy dodáva: „Aby sa zabezpečil vysoký komfort a sloboda pri čítaní e-kníh, PocketBook neustále vyvíja a zdokonaľuje svoje zariadenia a softvérové riešenia. Snažíme sa poskytovať dokonalú používateľskú skúsenosť na všetkých fázach – počnúc jednoduchým výberom ideálnej čítačky e-kníh vzhľadom na potreby používateľa, pokračovanie pri rýchlom vyhľadávaní produktu a pohodlnom online či offline nákupe. Pred chvíľou, kedy človek prvýkrát zapne novú čítačku e-kníh a začíta sa do fascinujúcej knihy, je potrebné absolvovať závažné a mimoriadne dôležité kroky. Práve preto je spoločnosť PocketBook hrdá a teší sa na začiatok spolupráce s eD System. Máme istotu, že vďaka hlbokým odborným znalostiam nášho nového partnera, čítačky PocketBook budú ešte prístupnejšie čítačky e-kníh pre všetkých vášnivých fanúšikov čítania v Českej republike a na Slovensku.“

späť
Aa HD