Čítačka e-kníh pod vianočným stromčekom: prečo je PocketBook najlepší darček pre deti aj dospelých

13. decembra 2021

Ak vám ešte stále nenapadlo, čo by ste mohli darovať svojej rodine a priateľom na Vianoce, máme pre vás skvelý nápad! Čo by ste povedali na zariadenie, ktoré má svoje čaro pre školákov aj starých rodičov, prináša zábavu a vzdelávanie, neškodí očiam a ničím neruší pri dokonale pohodlnom čítaní? Áno, také zariadenie skutočne existuje, a je to čítačka e-kníh PocketBook!

Pred blížiacimi sa sviatkami sme si pripravili kopec argumentov, ktoré vás zaručene presvedčia, že čítačka e-kníh bude skvelým prekvapením pod vianočným stromčekom.

Prečo je PocketBook ideálnym vianočným darčekom pre dieťa

Chcete svoje dieťa obdarovať zaujímavou knihou, ale neviete, ktorá by bola najlepšia? V každej čítačke e-kníh PocketBook sa nájde dosť miesta pre všetky majstrovské diela literatúry pre deti: od Ostrova pokladov a Toma Sawyera až po Klany divých mačiek a Harryho Pottera! Okrem toho, na rozdiel od bežnej knihy, má zariadenie väčšiu šancu vzbudiť záujem a zaujať moderné deti.

A aby bol zážitok dieťaťa z čítania ešte farbistejší, môžete si vybrať PocketBook s inovatívnou farebnou obrazovkou. Ilustrácie na stránkach kníh budú vyzerať oveľa príťažlivejšie a oči mladých čitateľov budú spoľahlivo chránené vďaka technológii E Ink.

PocketBook a Santa odporúčajú tieto modely: PocketBook InkPad Color, PocketBook Color.

Prečo je PocketBook ideálnym vianočným darčekom pre tinedžera

PocketBook nie je len ďalšie zariadenie na hranie hier, sledovanie videí alebo četovanie. Naše čítačky e-kníh sú navrhnuté predovšetkým na čítanie, takže pozornosť tinedžerov nebudú od knihy alebo učebnice odvádzať žiadne sociálne médiá. A keď sme už pri učebniciach: čítačka PocketBook neváži viac ako bežný poznámkový blok, ale zmestí sa do nej celá školská knižnica. Je proste snom každého študenta s ťažkým batohom.

Navyše, PocketBook je oveľa viac než len zariadenie na čítanie e-kníh! Mnoho modelov je vybavených s Bluetooth a prehrávajú audiosúbory, takže umožňujú počúvať audioknihy, podcasty, hudbu, audiolekcie cudzích jazykov a pod. A na čítačke e-kníh sa dajú čítať aj komiksy a manga, čo sa bude tinedžerom určite páčiť.

PocketBook a Santa odporúčajú tieto modely: PocketBook InkPad 3 Pro, PocketBook InkPad Color.

Prečo je PocketBook ideálnym vianočným darčekom pre starých rodičov

Máte pocit, že starší ľudia sa veľmi nekamarátia s modernými technológiami? Nuž, to určite nie je prípad PocketBook! Toto zariadenie, ktoré sa neskutočne ľahko používa, bude skutočným darom pre vašich rodičov a starých rodičov. Okrem dotykovej obrazovky je každá čítačka e-kníh vybavená pohodlnými ovládacími tlačidlami a väčšina modelov neváži viac ako 225 gramov. Inak povedané, PocketBook sa ľahko drží a ovláda.

Ďalšou výhodou čítačky e-kníh je možnosť rýchlo si zväčšiť text na príjemnú veľkosť. Každý si tak bude môcť užívať čítanie s maximálnym pohodlím a bez toho, aby si namáhal oči. PocketBook okrem toho predstavuje obrovskú knižnicu, do ktorej sa ľahko zmestia tisíce a tisíce kníh, všetko, čo sa vám páči. Takže sa môžete nadobro rozlúčiť s oprašovaním kníh!

PocketBook a Santa odporúčajú tieto modely: PocketBook Touch Lux 5, PocketBook Basic Lux 2.

Prečo je PocketBook ideálnym vianočným darčekom pre osobu, ktorú milujete

Čítačky e-kníh PocketBook sa nelíšia len jedinečnými charakteristikami, ale aj veľkosťou a dizajnom. To znamená, že pre svoju milovanú osobu určite nájdete model, ktorý jej dokonale sadne. Kompaktná a ultraľahká čítačka PocketBook Touch Lux 5 v červenej farbe, ktorá sa zmestí do hocijakej kabelky alebo veľká a štýlová čítačka PocketBook InkPad Lite na čítanie a prácu s dokumentmi? Alebo by malo byť toto zariadenie vodotesné či poskytovať audio podporu? Rozhodnutie je na vás!

Navyše, čítačka e-kníh s veľkou obrazovkou je skvelým zariadením na romantické čítanie vo dvojici. Všetky moderné modely PocketBook sú vybavené osvetlením alebo technológiou SMARTlight, aby ste mohli čítať kedykoľvek a kdekoľvek: na palube lietadla, v miestnosti s tlmeným svetlom pri krbe, či dokonca na túre pod hviezdnou oblohou.

PocketBook a Santa odporúčajú tieto modely: PocketBook InkPad Lite, PocketBook Touch HD 3.

Prečo je PocketBook ideálnym vianočným darčekom pre vás

Pri všetkých tých darčekoch pre rodinu a priateľov je dôležité, aby ste nezabúdali ani na seba! Neviete sa dostať do sviatočnej nálady? Urobte si radosť a pod vianočným stromčekom si nájdite čítačku e-kníh, po ktorej už dlho túžite, lebo kto okrem vás vie, čo presne potrebujete!

Nech si vyberiete ktorékoľvek zariadenie PocketBook, zaručene získate čítačku e-kníh vybavenú k očiam šetrnou obrazovkou E Ink, podporu všetkých obľúbených formátov (knižného, grafického a pri niektorých modeloch aj audio), moderný dizajn a batériu umožňujúcu mesiac aktívneho čítania bez nabíjania. Vaša nová čítačka e-kníh môže mať farebnú obrazovku, môže byť odolná voči vode a umožňovať pohodlné čítanie aj v tme vďaka osvetleniu alebo funkcii SMARTlight.

PocketBook a Santa odporúčajú tieto modely: PocketBook InkPad X, PocketBook InkPad 3 Pro.

späť
Aa HD